Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pravi budalu od sebe, hoces da se fizicki obracunas sa mnom iz razloga sto mi je potrebno manje sna nego tebi.

Ne već zato što me prozivaš na ličnoj osnovi po forumu. Kukavico. Ti si najveća budala na ovom forumu. Ravnozemljaš. :hahaha: Ali "ravnozemljaš". :rida: Zna se koliko je potrebno sna mozgu. Niko ne može protiv prirodnog zakona. Samo sektaši ne spavaju po noći. Žuborim na sve sekte i na sve sektaše...

Ovo je najveci Idiotizam od videa, koji se u poslednje vreme pojavio ovde, :hahaha:

Ovo je najprvi i najglavniji (ali "najprvi i najglavniji") post sveta. :hahaha1: Treba da dobije Nobelovu nagradu kao najdubokoumniji post sveta svih foruma. :hahaha: Kao i njegov postavljač. :rotf:

farting_smiley.gif

smiley_fart.gif

Što pocrnje ovaj ženomrzac, mrčo mrčani, ISTRAZIVAC9? :rida: Ban? :dash: Zašto? :sad2: Vređao neku žensku na pdf LjiS na pasja kola. :thumbdown: Jadan ženomrzac.

Napao me bez razloga na mojoj temi. A sto psuje, a sto vredja, a sto mrzi... jadni zenomrzac. :sad2:

Sikterusu bre da popijete "sestro i brate", sikter.:hahaha:

Hristos Voskrse, Vaisitnu Voskrse.
Replika:
O Boze, pomozi "bratu i setri", tvojim pacenicima, da progledaju i shvate i prihvate istinu, jer ce im duse u ognjenom jezeru zaglaviti dozivotno,a dao si im da budu duse zive, neka te spoznaju Boze i neka budu u miru, Heleluja.

Poslednja izmena:

Replika:
O Boze, pomozi "bratu i setri", tvojim pacenicima, da progledaju i shvate i prihvate istinu, jer ce im duse u ognjenom jezeru zaglaviti dozivotno,a dao si im da budu duse zive, neka te spoznaju Boze i neka budu u miru, Heleluja.

Evo ga, vratio se pravoslavac iz dzamije i teski zenomrzac, da "sikterise". U, je6ote, on ima replike. U jednoj ruci drzi Bibliju a drugom pogani bogolika ljudska bica. Ovde citira sveto pismo a na drugim podforumima izbacuje iz sebe tesko zlo i nemoral. Kakav licemer.

Replika:

Evo ga. Vratio se ženomrzac. :thumbdown:

"Brate"? "Brate", pretpostavimo da te pitam... kao stranca koji putuje na Zapad... da potraži ono što je izgubljeno. Šta bi onda rekao? ako ne umeš da odgovoriš nisi mi brat.

Sikteruša ("sikterusa")? :rida: Šta uradiše Turci za svoje vladavine u Evropi. :rida:

Sikter efendija. :rida:

Sikter efendija 9. :cepanje:

Svega 2% ljudi na svetu imaju u sebi preduzetnički duh i inteligenciju da svet malo povuku napred. Ostalih 98% su obične svinje koje jedu, piju, spavaju, pišaju i seru i, naravno, umazani sopstvenim govnima samo čekaju da umru i da im neko podigne kamenu ploču sa nekakvim natpisom.

Ljudi vole da vide ono što žele da vide. Osnova lakoće iluzije i samoobmanjivanja, kao i potrebe da se drugi obmanjuju i ubeđuju; potrebe da slepi vode slepe. Ako nisi s njima - protiv njih si, a svaka mutacija u stadu stvoriće frakciju i osnove za novi čopor.

Suprotno tome, težnja za kontrolom pokušava da unifikuje sve i kreira bućkuriš od postojećih, učtivo rečeno, poluistina. Pogled na tu pozornicu kojekakvih cirkus ceremonija izazove i gađenje, i prezir, i, uglavnom, “ne tiče me se” položaj.

Individualni integritet i sloboda promovišu i savest i racionalnost; to je ono što “bog će srediti sve” nikad neće moći da podigne na razumni nivo “oprosti bože grešan sam” priče... Tako se kreira inertna masa koju je nemoguće prosvetliti.

Tragikomična je situacija. Gledaju te kao da si pao sa Marsa zato što ne veruješ u tribalne bajke od pre par hiljada godina, dobiješ lepo rezervaciju za kazan, i marš u čekaonicu dok se Pero ne odluči da odvrne česmu ili fireworks...

Drugačiji sam od svega toga, nasuprot svemu tome. Ne moram da znam šta je istina, dovoljno je da vidim kakav je cirkus ono što se većini predstavlja kao istina. I drago mi je što ne pripadam toj većini.

Isus Hrist je bio bogoborno i bogohulno obrezan. Jeo je meso, mleko i jaja. Fuj. Krv svakog vegana je čistija od njegove. I šta će nama veganima, koji nismo obrezani, njegova krv puna mesa, mleka i jaja, kad je naša krv čista? Ne treba nam uopšte. Ne postoji nikakvo ognjeno jezero i nikakav pakao. Uh, prdnuću od straha.
farting_smiley.gif

Bog, naravno, postoji. Razmera i potpun sklad svih stvari koje nas okružuju ukazuje na to. I nema potrebe verovati u postojanje boga kad je to očigledno. Ali najuzvišenije biće u svim svetovima apsolutno ne interesuje ova mala, svađalački raspoložena i krvožedna ljudska rasa. Neki su naučnici procenili da u svemiru ima više zvezda nego što na Zemlji ima zrna peska. I sad zamislite da su se na tom jednom zrncu peska dve bakterije uhvatile za vratove i očekuju da bog presudi čija je religija prava. A bog se bavi sudarima galaksija...

Ojha. Ende. Bez ažuriranja ("azuriranja") posta.

- - - - - - - - - -

Evo ga, vratio se pravoslavac iz dzamije i teski zenomrzac, da "sikterise". U, je6ote, on ima replike. U jednoj ruci drzi Bibliju a drugom pogani bogolika ljudska bica. Ovde citira sveto pismo a na drugim podforumima izbacuje iz sebe tesko zlo i nemoral. Kakav licemer.

Sve objašnjeno. Video sam šta ti je sve pisao na onoj tvojoj temi na LjiS-u. :rida: Užas jedan. :bljak: Dno dna. :thumbdown: Kakav hipokrit (ako ne zna šta znači ta rteč - licemer). :dash: Drago mi je što nisam vernik kao on. :super:

Bog misli na vas uvek, zato se morate ispovediti, pricestiti pomoliti, halelua.

- - - - - - - - - -

I moras se ocistiti od sejtana , zbog gledanja u sunce , amin

- - - - - - - - - -

b07fdd6d8dd7eecf91145f0930e164ba.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back