aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.296
Jeste ironicna sam a oni ne shvataju kao ni ti pa se pecas jadansad sam procesljao 5 str. unazad, jasno mi je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste ironicna sam a oni ne shvataju kao ni ti pa se pecas jadansad sam procesljao 5 str. unazad, jasno mi je

Jbt, opet krećešGde da dodje on je Austrijanac
A ja sam na Marsu
Takodje tvoj kolega ne shvata neke stvari o kojima ne bih javno.

ja pisem istinuJbt, opet krećeš
Pa, zar nije dosta za danas?![]()
ja pisem istinu
a ne zxnam sta je tebi

Da za tebe sam na Marsu sta nije jasno?
Da, da, samo ti piši istinu![]()
A ja sam mislio da je rec bila o ironiji, i kada sam izmerio, niko od vas nije bio nevin, osim mozda ariane. Nije mi jasno, hvalite JS STANDOVE, SAJTOVE, a jednu zalutalu ovcicu bi da osudite. Pa ja bh pre stavio van zakona JS, nego sto bih arianu osudio, sa sve standovima sajtovima, bakracima.Ma pricali smo nesto o nevinosti....
Nije jasno kako te ne mrzi...Da za tebe sam na Marsu sta nije jasno?

Pa ja te pitah malopre nesto, ti ignorisesne sto ok smo valjda
Izvini nisam gledala ovi me spopaliPa ja te pitah malopre nesto, ti ignorises
oni...Kazes ...
a onda ... se javis opet ..
... i sad ti kazi meni, ko sad laze ?
ubi me sada u pojam arianna ..ja sam bila u uverenju da si ti u raju od zivotaDa za tebe sam na Marsu sta nije jasno?
Ali ja sam ovde ukazivao samo na tebe, ne na druge ...oni...
Ovo za mars je ziva istina. Sad vec kleveces.
Da, da, samo ti piši istinu
Kako li tek izgleda kad stvarno priznaš da si slagala?![]()
Otkrivenje je istinska knjigaA ja sam mislio da je rec bila o ironiji, i kada sam izmerio, niko od vas nije bio nevin, osim mozda ariane. Nije mi jasno, hvalite JS STANDOVE, SAJTOVE, a jednu zalutalu ovcicu bi da osudite. Pa ja bh pre stavio van zakona JS, nego sto bih arianu osudio, sa sve standovima sajtovima, bakracima.
preselila sam se na Mars tamo je mirno
evo ovo mi je selfi sa Marsa
Vratila se iz današnjeg nepostojanja?ubi me sada u pojam arianna ..ja sam bila u uverenju da si ti u raju od zivota
Ne bi me cudilo da De_Sisti sutra ode do Marsa da me trazi

Pa pravo na MarsVratila se iz današnjeg nepostojanja?

Ne diraj ga brate molim te. Dosta nam je jedna Arijana za veceras.Otkrivenje je istinska knjiga![]()
A sto bi te trazio ? Pa vidis da bezi od tebe ko djavo do krstaNe bi me cudilo da De_Sisti sutra ode do Marsa da me trazi
i slika na standu

Sto bas je zanimljivo mogli bi smo o Otkrivenju malu diskusijuNe diraj ga brate molim te. Dosta nam je jedna Arijana za veceras.![]()

Ide po sajmovima knjiga trazi me putuje po svetuA sto bi te trazio ?![]()