Konacno božansko ispunjenje - 5ta dimenzija......

Ok. Nisam shvatio kao šalu.

Nema šanse. Samo ti jedi kobasice od svinjskih tumora i uživaj u bolestima.

Ok. Nisam shvatio kao šalu.

Nema šanse. Samo ti jedi kobasice od svinjskih tumora i uživaj u bolestima.

Prvo gore pises kako ce svi da podivljaju kad udari solarna oluja(ako se to desi da nas za jedandan vrati u srednji vek, naravno i bez svake sumnje ludio medju ljudima je zagarantovano) jer nece moci da se proizvodi hrana tamo 2013 godine nekad i da gradvi kad se to desi postaju opasno mesto za zivot, jer ce doci do otimanja hrane i ubijanja pa tako vi vegani kad pobegnete gore u planinu npr samnom ili nekim nebitno, dok mi jedemo u toj maloj grupi ulovljenog zeca, ili
neku pticicu, ribu itd ako hocete da prezivite morate da naucicete da jedete meso za jedan dan...Ako mislis da prezivis i hranis se na taj nacin koji se hranis grdno se varas, nema vise biranja moras da jedes sta ima, sta ti bog da a 90% zivotinje iz divljine nemaju nikakve tumore itd da bi im meso bilo lose po nase zdravlje...

e sad si rekao najvecu glupost da citiram tebe,90% zivotinje iz divljine nemaju nikakve tumore itd da bi im meso bilo lose po nase zdravlje... :whistling: da malo bolje poznajes ovu tematiku znao bi da animalna ishrana hrani tumor sto je i dokazano povecava kiselost u organizmu i samim tim covek je podlozniji bolestima i naravno dobijenju tumora.

Nije to bila glavna svrha ovog mog predhodnog posta vec to da vi vegani necete moci da opstanete u takvoj situaciji kako sam naveo u predhodnom postu...

U tim gore navedenim okolnostima za jedan dan ako zelite da prezivite poceli bi da jedete meso...

Nisam strucan niti sam doktor i ne razumem se u to sta je pravilna ishrana, a isto tako znam da covek treba da jede i meso i to da je neophodno ali u normalnim kolicinama, npr ljudi koji imaju nultu krvnu grupu meso je neophodno tako mi je bar reko doktor koga licno znam a i bio je nacelnik bolnice u mom gradu pa sad ako ti znas bolje od njega svaka cast...

Istina je to da nas truju i to da dobar deo danasnjih provizvoda nije bas onako zdrav kako pricaju na reklamama, hranim se tako kako hocu i kako mislim da je najbolje za mene i ne plasim se jer uopste ne mora da znaci da ce neko duze da zivi i biti zdraviji ako je vegan i obrnuto, pravila nema...

Poslednja izmena:
Nije to bila glavna svrha ovog mog predhodnog posta vec to da vi vegani necete moci da opstanete u takvoj situaciji kako sam naveo u predhodnom postu...

U tim gore navedenim okolnostima za jedan dan ako zelite da prezivite poceli bi da jedete meso...

Nisam strucan niti sam doktor i ne razumem se u to sta je pravilna ishrana, a isto tako znam da covek treba da jede i meso i to da je neophodno ali u normalnim kolicinama, npr ljudi koji imaju nultu krvnu grupu meso je neophodno tako mi je bar reko doktor koga licno znam a i bio je nacelnik bolnice u mom gradu pa sad ako ti znas bolje od njega svaka cast...

Istina je to da nas truju i to da dobar deo danasnjih provizvoda nije bas onako zdrav kako pricaju na reklamama, hranim se tako kako hocu i kako mislim da je najbolje za mene i ne plasim se jer uopste ne mora da znaci da ce neko duze da zivi i biti zdraviji ako je vegan i obrnuto, pravila nema...

Kad prozderete i jadne divlje zivotinje i pojedete voce i povrce docice do gladi a sa tim i do smrti odredjenog broja ljudi. I tako dok se ubijate za poslednje parcence zeca, mi cemo gledati u suce i biti siti nonstop. ;)

Back