gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
Moj tata kaze da komunisti nisu bili `crveni` nego `zlatni` kad se uporede sa ovim demokratama danas :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djidjo:jagodice,
ponekad mi je žao što mi manjka sposobnost da se izrazim na način kako si ti to sada učinila. hvala ti na tome, prihvatam tvoje reči kao da su moje.
Buducnost, brate.
Ljudi šta Vam je, sa padom Berlinskog zida shvaćeno je da je komunizam u Evropi svuda srušen, samo kod nas nije počeo da se urušava, već naprotiv, udahnuo je krila i dobio svoju legitimnost u našoj zemlji. Neznam koje bih zlo mogla uporediti sa komunizmom, ali to je po meni ZLO, mrtvo tkivo organizma koje treba što pre ukloniti.
Osnovna stvar kada je komunizam u pitanju je DRUŠTVENA SVOJINA. Nema napretka sa komunizmom. Samo nazadovanja. Niko nije zla naneo ovom društvu nego komunisti za tih 50 godina. Njima ništa nije sveto osim vladanja, a čak ni u Boga ne veruju! Nemojte ni da čitate knjige o komunizmu! Bežite od te bolesti!!!
komunizam je pojam koji ima vise znacenja.jedno od znacenja je diktatura+socijalizam(sistem koji je imala brozova jugoslavija):Оптужуј ти колико хоћеш комунисте - они никада нису живели овде,Социјалисти - да. То што им се партија звала Комунистичка исто је као и садашње партије,које имају префикс:,,Демократска,, а везе немају са демократијом.
Хигијена,хијена или како се већ зовеш! Не измишљај дефиниције, јер очито то није за тебе. Много књига треба да се прочита из области, где би се човек усудио да да дефиницију нечега. А ти овако - из затрке и хоп ! Нигде није написано или записано а богме ни изречено (осим сада код тебе) да је комунизам појам са више значења па и да је:диктатура + социјализам. Ако си мислио на диктатуру пролетаријата, е то је већ нешто друго што опет нема много везе са дефиницијом комунизма.komunizam je pojam koji ima vise znacenja.jedno od znacenja je diktatura+socijalizam(sistem koji je imala brozova jugoslavija)
ma bre u tom komunizmu se lepo zhivelo kod nas. onoliko koliko ja pamtim sve je bilo OK. jedino shto smo ucili partizanske pesmice kao ali ni to nije bio neki pritisak. el biste volel da ste ziveli u engleskoj u zadnjih 50 godina? mislim da ne...mozhda nas mentalitet, istorija itd i nisu neko podrucje za takvo uredjenje. kod komunizma se mozhda nije mislilo na posledice. ali da je ono pre toga valjalao ne bi bilo govora o promenama mada mislim da se nikad nishta u sustini ni ne menja[/QUOT
Ti živeo u komunizmu? Izvini,jel nam pišeš iz Pjongjanga?
Хигијена,хијена или како се већ зовеш! Не измишљај дефиниције, јер очито то није за тебе. Много књига треба да се прочита из области, где би се човек усудио да да дефиницију нечега. А ти овако - из затрке и хоп ! Нигде није написано или записано а богме ни изречено (осим сада код тебе) да је комунизам појам са више значења па и да је:диктатура + социјализам. Ако си мислио на диктатуру пролетаријата, е то је већ нешто друго што опет нема много везе са дефиницијом комунизма.