Komunisticka partija i NDH do 22.06.1941 godine

Све најгоре је дошло од њих:
a7q-XO1x-700bwp.webp

Pogledajte prilog 1458117
Pogledajte prilog 1458116
Pogledajte prilog 1458111
Јевреји спадају у белу расу такође.

Јевреји спадају у белу расу такође.
Јевреји су семити, семити нису белци. Има Јевреја који се мешају са белцима, већина мешаних су исти ционистички фанатици као многи семитски Јевреји.

Јевреји су семити, семити нису белци. Има Јевреја који се мешају са белцима, већина мешаних су исти ционистички фанатици као многи семитски Јевреји.
Семити су и Арапи и то много већа група народа од Јевреја.

Семити су и Арапи и то много већа група народа од Јевреја.
Ја нисам ни писао ништа друго, семити су Јевреји и Арапи. Јевреји су могли да кажу антијеврејски став да неко има, апсолутна већина Јевреја нису за то него су хтели да се зове антисемитизам, валидна критика против Израела многи Јевреји називају антисемитизмом. Константно понављају како су само они у историји били изложени холокаустом то јест да буду истребљени, спрдавају се са исконским хришћанима у Турској, Турци су их истребили у Турској, најстарији Јеврејски лист писао хвалоспеве о геноцидној Турској, ништа се не разликује њихов опис Турака и Турске од Турске пропаганде.

Ја нисам ни писао ништа друго, семити су Јевреји и Арапи. Јевреји су могли да кажу антијеврејски став да неко има, апсолутна већина Јевреја нису за то него су хтели да се зове антисемитизам, валидна критика против Израела многи Јевреји називају антисемитизмом. Константно понављају како су само они у историји били изложени холокаустом то јест да буду истребљени, спрдавају се са исконским хришћанима у Турској, Турци су их истребили у Турској, најстарији Јеврејски лист писао хвалоспеве о геноцидној Турској, ништа се не разликује њихов опис Турака и Турске од Турске пропаганде.
Gde su ti izvori za tkave price ???!!!

• Haha
Reactions: PA8
Gde su ti izvori za tkave price ???!!!
Always the victim
A friend of mine once pointed out a kind of mental exercise she played whenever she was in a gathering of Jews: how long would it take before a Holocaust reference was made? When she first told me about it, I was a bit taken aback. “Really?!,” I asked, skeptically. “You’re telling me that, in every conversation you have, even with people two or three generations removed from the Holocaust, and even with people who may not have relatives who are survivors, the subject comes up?” She answered in the affirmative and then challenged me to pay closer attention to surrounding conversations to further test the point. Sure enough, she was and continues to be right.
https://www.jewishedproject.org/news/always-victim

• Podržavam
Reactions: PA8

Back