Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
a jel znas sta sam ja hteo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joooj...postavljas mnogo pitanja,znas? Ajde vec jednom da te naguzim u mojim kolima, pa da zavrsimo sa tim.evel:A za sta da se oduzis?
PLESsitnihDEMONA:Joooj...postavljas mnogo pitanja,znas? Ajde vec jednom da te naguzim u mojim kolima, pa da zavrsimo sa tim.![]()
PLESsitnihDEMONA:Ne bi bilo lose ako znas da stenjes i dahces na nemackom...to me bas pali.
PLESsitnihDEMONA:Ma neozbiljna si....lupas kao maxim po diviziji.![]()
![]()
Nisam ti ja kriv sto je tvok decku maleni.![]()
Lupas i za neke slike...pominjes...zigleda da tvoj decko bas loshe yebe...stigle ga godine.![]()
![]()
Evel,dobro ne moras sad bas da preterujes...znam da si rekla da je veliki...ali nije bas toliko veliki.evel:Centimetraza mu je ista kao i broj godina...
PLESsitnihDEMONA:Evel,dobro ne moras sad bas da preterujes...znam da si rekla da je veliki...ali nije bas toliko veliki.
Ipak da je preko 20 cm (a ja imam vishe od 20...mislim godina,bas vise) ne bi valjalo...nema gde da ti stane. Prilicno si plitka...sto bi se reklo nisi razradjena...valjda ovaj tvoj ili ne ume ili neam cime da te razradi.
![]()
![]()
Ali nema veze...ja se i dalje palim na tebe.![]()
U mojom NOVIM kolima naravno!
![]()
Dok na radiju svira Idemo na mars.![]()
zvonarkaevel:Ja nikad ne preterujem.Bar ne u komunikaciji...na delima uvek..sta cu,nezasitu me majka rodila.
A taman sam mislila da ubijem vreme,i tvoj kesh naravno,dok mi se deckic ne vrati...a posle ovakvih konstatacija tacno cu izgubiti volju...A to treba da ti bude kompliment na nezanimljivost.Retko ko mi moze zgaditi zelju za seksom...Ako uradis to...castim te,druzicemo se,citacemo neku poeziju,setati kejom...i te shit stvari...