Evo sada komunalnoj policiji dodeljuju ulogu da naplacuje kazne od 75 000 gradjanima koji udju na pogresna vrata u gradskom prevozu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У Краљеву сем што се шетају и примају плату не знам да ли нешто друго раде...примили су неке слуте који ни мачку са попаре не би могли да отерају...смешни су...као из неког комичног филма су

Formirace se nova regionalna nezavisna komunalna policija. Samo malo strpljenja.Koja li policija treba da se kontaktira povodom đubrišta koje na stanici kod Ruske kontrolori Bus plusa i komunalci ostavljaju za sobom posle isteka radnog vremena![]()
Formirace se nova regionalna nezavisna komunalna policija. Samo malo strpljenja.

Evo sada komunalnoj policiji dodeljuju ulogu da naplacuje kazne od 75 000 gradjanima koji udju na pogresna vrata u gradskom prevozu.

Nije moj slucaj, samo sam naleteo na jednu poruku na netu koju bih podelio sa vama:
"Danas oko 16 i 30 u ulici Sime Igumanova naišao sam na patrolu komunalne policije koja je išla kontra smerom, na šta sam im skrenuo pažnju usmenim putem, na šta su oni počeli da mi prete te sam ih na brzinu uslikao i krenuo ka svojoj kući ne bih li im pobegao plašeći se za svoju bezbednost jer su pretnje bila zaista frustrirajuće, oni su međutim pojurili za mnom a jedan od komunalnih policajaca je utrčao za mnom u kuću koja je u privatnom vlasništvu ušao je u garažu za mnom i pretio da će "DA ME PREBIJE KO KONJA", srećom mlađi sam i brži pa sam uspeo da mu pobegnem uz stepenice. Zamolio bih Vas da ostanem anoniman zbog moje i bezbednosti moje porodice koja je šokirana i prestravljena."
Sta se desava to sa ovim ljudima? Gde je tu pravda?
ko je rekao da nam ne valjaju obicni milicajci?pa posle nek vam ne valjaju obični panduri...

verujem da je znao,znaju oni sve.Secam se kada meni trazi licnu sto stojim i cekam bus, a preko puta mene prolazi maloletni diler, nosi nozeve i drogu dok ide u skolu, ali dobro, sta ces, nije to policajac mogao da zna, ili mozda jeste.
.