Ako me neko prijavi komunalnoj, da li imam pravo da znam ko me je prijavio ili je istina ono sto mi komunalni inspektor kaze-da nije duzan da mi da tu informaciju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da nebi posle njihovog obilaska otišla kod tog-te što te prijavio-la i nae...la mu se piiip...To znaci da ja ni na koji nacin ne mogu da saznam ko me prijavio?
To mi nije logicno, verujem da bih kad bi me neko prijavio sudu imala pravo na tu informaciju, zasto bi komunalna bila toliko tajanstvena?
To znaci da ja ni na koji nacin ne mogu da saznam ko me prijavio?
To mi nije logicno, verujem da bih kad bi me neko prijavio sudu imala pravo na tu informaciju, zasto bi komunalna bila toliko tajanstvena?
Како мислиш ''пријави суду''?A sta se desava kad te neko prijavi sudu, kazu ti ko te prijavio iako su realno vece opasnosti od toga sto si naveo? Zato mi je nelogicno.
da li ta komunalna inspekcija dodje i ako ti komsije zapisavaju i seru oko kuce ?
I onda čekaju šćućureni u žbunu da vide ko to baca smećeaha i kad bacaju kese sa smecem sa terase i onda dodju 100%