Komsije...

ma bre nisam mrzovoljna,nego,covek mi otrovao cica macu...i pravio se kako da nije nista bilo.....a sto se tice mojih potreba,ja nisam zahtevna,i ne pada mi na pamet da nekoga opterecujem svojim potrebama i zeljama....ako mi nesto treba,sama cu doci do toga....hocu ja da pomognem,ali onome ko to ume da ceni...mislim,nesto joj ucinim a ona se posle toga prema meni ponasa odvratno....mrzim sto su ljudi tako nezahvalni....a stvar je u tome sto su oko mene sve babe i dede i niko ne pusta glasnu muziku (osim nekog retarda (malo mladjeg) sto pusta stoju po citav dan....j.bt uzas....

Izgleda da sam u mirnijem kraju :)

Mlad si, i imaš problema sa komšijama! Npr. napravio si prošlu noć žurku u stanu, bila je nesnosna buka, lupali ste vratima, vrištali, ama baš sve! Kako se udvoriti komšijama da vas ne bi smarali?
Ako ste muško, sve što treba da uradite jeste da uzmete jednu manju teglu, odete u svoje kupatilo, tamo otresete mačora, i onda svojim komšijama, u znak izvinjenja odnesete teglu meda. Ako se začude što je med beo- recite im da je to od zimskih pčela! Komšije će vam za žurku zaboraviti, ali imaćete problema zbog tegle. Međutim, ništa se ne brinite, komšije se neće žaliti, jer im niko lud na svetu ne bi poverovao da ste vi to spremni da uradite...

P.S. Imao sam problema sa komšijama, ali otkad je tu med-nemam ih VIŠE! ;)

Proslo je skoro dvije godine otkad sam preselio u novi stan. Komsije su uglavnom mlada bracni parovi sa malom djecom, tako da u mojoj zgradi djece ima na pretek. Imaju i poneki student koji pustaju glasnu muziku i to narihtaju Acu Lukasa dok ja ucim :evil: ali zato ja njima vratim tako sto dokopam el. giitaru, pa narihtam pojacalo da cijela zgrada slusa :twisted:

Sve u svemu, komsije nijesu lose, ali zato do prije dvije godine nam je u komsiluk bilo slucajeva za ludaru, nervnih bolesnika, bracnih parova koji su se svadjali, a tanki zidovi pa se sve cuje. Hvala Bogu sto sam odselio odande.

Nemam nikakav kontakt sa komsijama, nema potrebe za tim.
Uglavnom su to zesce seljane, neki slusaju naridnjake od ranog jutra, neki const nesto buse i lupaju, deca vriste, ali znate, njima je sve to normalno.Nervirala sam se nenormalno zbog njih ali sada imam lek, samo odvrnem prodigy ili neki psy i ne je.bem nikog ni 2%. :)

Mi smo sa komšijama posvađani na krv i nož...Jednom je i krv pala...I sve zbog garaže i par metara...Oni rekli njihovoj deci da nas pljuju i izmišljaju svašta,naši rekli da sa njima ne govorimo...Ubacuju nam neke mađije u njivu (pošto su vlasi),otrovali nam kuče,kad nas sretnu bilo gde,na ulici u selo vređaju nas,puštali pre glazbu prejako iz inata,pa mi zvali narodnu miliciju...i tako...srpska i vlaška posla...

nemam problema jer živim u predgrađu, u kući
imam svoje dvorište, komšije su dovoljno daleko da ih ne čujem
kad ih vidim ćao, ćao i to je to
ne idem im na slave ni rođendane ali uvek pomažemo jedni drugima ako iskrsne nešto
tako da sam prilično zadovolja komšilukom...

Nemam nikakav kontakt sa komsijama, nema potrebe za tim.
Uglavnom su to zesce seljane, neki slusaju naridnjake od ranog jutra, neki const nesto buse i lupaju, deca vriste, ali znate, njima je sve to normalno.Nervirala sam se nenormalno zbog njih ali sada imam lek, samo odvrnem prodigy ili neki psy i ne je.bem nikog ni 2%. :)

E da si mi makar prva komsika... Ti uvek imas nesto za smotati.
...Ubacuju nam neke mađije u njivu (pošto su vlasi),...

Je l znas ti da Vlasi pazare Knjigu vlaske magije po Pomoravlju? Legalno i bez pardona.

jao...komsije ispod mene se nekada bude u 6h da bi przili luk ili tukli meso tako da je od ranog jutra ludnica...takodje nekad u wreme odmora napanje narodnjake da se cela zgrada trese... :roll: ;) ;)

Mi smo sa komšijama posvađani na krv i nož...Jednom je i krv pala...I sve zbog garaže i par metara...Oni rekli njihovoj deci da nas pljuju i izmišljaju svašta,naši rekli da sa njima ne govorimo...Ubacuju nam neke mađije u njivu (pošto su vlasi),otrovali nam kuče,kad nas sretnu bilo gde,na ulici u selo vređaju nas,puštali pre glazbu prejako iz inata,pa mi zvali narodnu miliciju...i tako...srpska i vlaška posla...

a joj...ja ne bi preziwela od takwih komsija..
z:lol:

msm,ako pitam kreptomana,verovatno ce mi reci mrsh stoko,ili crkni stoko spamerska
a msm,nije to u skladu sa bozicnim duhom
ti si ga zadovoljila(jesi li?:huh: ),prema tebi ce biti blazi

Back