gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbt reci im da pogase slusne aparate kada krenu na spavanje![]()
i ostali aparati jbt nemoj ni galete nocu da pravis tj posle 22:00
hahhahahaha fin neki komsiluk....
qq pa jel mora da se popravi kad crkne? mislim moze i bez lifta ili ima neki zakon koji kaze mora lift?
Samo da se zna da sam ja loš komšija i nastavila sam da uključujem veš mašinu noću. I mašinu za sudove. I kućnu pekaru.
ahhaaaam i onda kada se 50% usaglasi 100% placa ili tih 50%....
e mozda zvuci kao da sam rasla u saksiji, ali zapravo ceo zivot zivim u kuci, a imam nameru da kupim neki stancic npr negde uz drinu da mi glumi vikendicu, mislila sam manje muke oko stana, ali zamisli kupim i tamo sam 10 dana godisnje i crkne lift i i i i i ....
Iskreno ,i ja da sam u prizemlju i na prvom,drugom spratu ne bih platio rekonstrukciju lifta. Zasto bih dao 1200 evra na nesto sto mi licno ne treba...
pa jeste i bolelo bi te uvo za krov kad prokisne, sta te briga, sta ce ti... tako isto ovi sa vrha mogu da se prave sasavi kad izlije kanalizacija i poplavi podrume i vesernice npr... to nije resenje... mora da postoji obaveza svih, na zalost kod nas to obicno bude pod pretnjom, inace propade i zgrada i stanari
ja sam na vrhu npr, i prosle zime kad je prokislo zbog snega sami smo mi na vrhu to resavali... da ne spominjem sto su se i ovi ispod nas becili jer je voda prosla pa jos pokusali da nam uvale kosku da platimo krecenje... kad je doslo prolece i vreme da se krov radi nigde nikog... sami smo platili majstora i prepravku 200 eura... sledeci put cu tako lepo da usetam u najblizu advokatsku kancelariju i da tuzim gomna, a onda da prodam stan prvim gancima koji budu pitali i da kupim kucicu ogradjenu bodljikavom zicom... i struju cu da pustim u ogradu i da okacim KOMSIJE MRSH!
pa jeste i bolelo bi te uvo za krov kad prokisne, sta te briga, sta ce ti... tako isto ovi sa vrha mogu da se prave sasavi kad izlije kanalizacija i poplavi podrume i vesernice npr... to nije resenje... mora da postoji obaveza svih, na zalost kod nas to obicno bude pod pretnjom, inace propade i zgrada i stanari
ja sam na vrhu npr, i prosle zime kad je prokislo zbog snega sami smo mi na vrhu to resavali... da ne spominjem sto su se i ovi ispod nas becili jer je voda prosla pa jos pokusali da nam uvale kosku da platimo krecenje... kad je doslo prolece i vreme da se krov radi nigde nikog... sami smo platili majstora i prepravku 200 eura... sledeci put cu tako lepo da usetam u najblizu advokatsku kancelariju i da tuzim gomna, a onda da prodam stan prvim gancima koji budu pitali i da kupim kucicu ogradjenu bodljikavom zicom... i struju cu da pustim u ogradu i da okacim KOMSIJE MRSH!
Nije bila u pitanju izolacija krova, nego zidova, pa posto je moj stan velik i ima puno spoljnih zidova, mene je izaslo 412 evra, a one koji imaju manje stanove je kostalo manje. I opet dolazim do glupih arhitektonskih resenja, sa nekim uvucenim delovima, pa imam spoljni zid, umesto da su napravili ravno, pa da se naslanjam na lift ili hodnik ili komsiju. Mogla je taman jos jedna sobica da se napravi, ali.... to sad nije tema.
Nego, meni se izgleda pokvarila ves masina. Izbaksuzirale mi komsije.Lupa nesto, bojim se da ukljucim da ne napravim neko veliko zlo.