komsije

Slažem se s ovim... ne kažem da ne postoje bezobrazne komšije, ali po načinu postavke teme deluje mi kao neki matori namćor....

- - - - - - - - - -

Šta ti je odlučno žensko...:lol:

ma mozda je sustinski i on ok lik
al dosada...istanje nam se zivci s godinama...postanemo i usamljeni
i eto problema gdje ih nema

- - - - - - - - - -

Kako uvek to dete, to deriste oko pola osam navece lupa mi vise glave, a zna da ja gledam tad dnevnik. Pa i veceras isto.

Pre neko veca sam se iznervirao pa odvrnuo dnevnik do daske, pa su mi drugi dosli na vrata da zvone da utisam kazu da sam gluv.

Verovatno je roditelji nagovaraju da mi lupa tad, nekad imam utisak da svo troje skacu od pod samo da sto vise se u nervozim.

Ne mogu ici skupstini stanara jer kao sto sam rekao, pre su me napali da sam uzeo sebi neke novce koji su oni davali aja te novce nisam ni video a kamoli da samo kupio novu ves masinu od njih kao sto oni kazu.

A trece ovo je moj stan, ja sam ga kupio i lepe stvari sam u njemu prozivio tako da se necu nigde seliti da i da mogu.

dijete kupaju i stavljaju na spavanje obicno koji sat poslije i vjerojatno se igra jos tad
sta oces ti od njih - da drze dijete vezano za radijator dok ti gledas dnevnik?
premjesti tv u drugu sobu, na kraju krajeva...ionako si sam tu gdje jesi...
ili ulozi u izolaciju...
ili prosto shvati da je zgrada zgrada, a kuca kuca

ma mozda je sustinski i on ok lik
al dosada...istanje nam se zivci s godinama...postanemo i usamljeni
i eto problema gdje ih nema

- - - - - - - - - -

dijete kupaju i stavljaju na spavanje obicno koji sat poslije i vjerojatno se igra jos tad
sta oces ti od njih - da drze dijete vezano za radijator dok ti gledas dnevnik?
premjesti tv u drugu sobu, na kraju krajeva...ionako si sam tu gdje jesi...
ili ulozi u izolaciju...
ili prosto shvati da je zgrada zgrada, a kuca kuca

Ako ćemo tako... suštinski je i Čikatilov bio ok lik.. ali pojedoše mu brata pa se malo izbezobrazio...:lol:

Kako uvek to dete, to deriste oko pola osam navece lupa mi vise glave, a zna da ja gledam tad dnevnik. Pa i veceras isto.

Pre neko veca sam se iznervirao pa odvrnuo dnevnik do daske, pa su mi drugi dosli na vrata da zvone da utisam kazu da sam gluv.

Verovatno je roditelji nagovaraju da mi lupa tad, nekad imam utisak da svo troje skacu od pod samo da sto vise se u nervozim.

Ne mogu ici skupstini stanara jer kao sto sam rekao, pre su me napali da sam uzeo sebi neke novce koji su oni davali aja te novce nisam ni video a kamoli da samo kupio novu ves masinu od njih kao sto oni kazu.

A trece ovo je moj stan, ja sam ga kupio i lepe stvari sam u njemu prozivio tako da se necu nigde seliti da i da mogu.

Dete od tri godine zna da gleda na sat i da tačno odredi kad je dnevnik pa da krene da histeriše...:lol:

- - - - - - - - - -

ma psihopata, al onaj pravi ta zena
a taj jadni covjek prvo je kulirao...kao trudio se da bude fin..da je ne povrijedi
inace je takav covjek, al ne vrijedi
grozno bilo za gledat to sa strane
cijeli ulaz je znao sta se dogadja
Ja bih je natukla kakva sam sa živcima... kakvo džentlmenstvo...

A sta si ti njihov advokat, sve ti znas. Samo ih branis a ja da premestam televizor po stanu.

Dabogda tebi lupali ko meni pa da vidis kako je to...

pa iznad nas je godinama zivjela obitelj s malom djeocm
koja su trcala, skakala, pjevala...lupala..
pa smo se druzili s njima, umjesto da se svadjamo oko gluposti
djeca su djeca...i treba to sve da rade i da rastu, igraju se...
neopterecena ljudima poput tebe i njihovim nebulozama
ako nisi u stanju da zivis u zgradi preseli se u kucu
ili prestani da se ponasas ko primadona i zlostavljas ljude

Poslednja izmena od moderatora:
To jeste... ali bi bar osetila deo moje patnje...:lol:

- - - - - - - - - -

Meni lupali dve goine i šta sad?!
Ili ih tuži ili batali.. ne valja ti tolika frustracija.

A kome da ih tuzim kad je ovo propala drzava nije ovo Titino vreme pa da se zna red.

Propalo uredjenje.

Tako sam nekom tinejdzeru pre 2 godine pretio sto je po noci drndao se liftom gore dole, pa mi je dosao njegov otac na vrata.

Ne znam koliko kosta ta zvucna izolacija , nisam bas sa parama....

Poslednja izmena od moderatora:
Cak kasnije sam primetio da najvecu buku prave oko pola 8 verovatno sto znaju da gledam dnevnik pa nagovore devojcicu da skace po podu samo da me nerviraju. A i par puta se tusirali oko ponoci verovatno da me probude.

Nisam mogao ici skupstini stanara da se zalim jer su me izbacili iz te skupstine pre 4 godina i optuzili me da sam ukrao neke pare koje su skupljane za popravljanje interfona.

Ne znam sta da radim i kome da se zalim.

Ti si suvise agresivan i napadan, brate pravi si namcor. Odrasla sam u kuci i nisam imala tih problema, pretpostavljam da je iritanto ali kako mozes da zivis u ubjedjenju da su oni tu samo da ti naskode i da namjerno to rade? To je paranoja. Cuj, nagovorili djevojcicu da skace :eek: Pa ima nemirne djece, mozda oni jednostavno ne mogu da uticu na nju, desava se. I nisu oni tebi htjeli da se uvuku vec su ljudi prosto bili ljubazni i kulturni a logicno da ti nece svaki put skuvati kafu kad vide da dolazis svaki dan i da si naporan. :roll: Mozda oni nikad nisu zivjeli u stanu pa ne znaju jos kucni red.

Ako bas ne mozes da izdrzis, onda fino smetaj i ti njima. Pustaj glasno muziku, radi sta god ti padne na pamet. Ako dodju da se zale, reci im da ces se utisati, kad se i oni utisaju. I ne bilo lose da zbavis neke lexiliume ili bensedine. Pozdrav.

A kome da ih tuzim kad je ovo propala drzava nije ovo Titino vreme pa da se zna red.

Propalo uredjenje.

Tako sam nekom tinejdzeru pre 2 godine pretio sto je po noci drndao se liftom gore dole, pa mi je dosao njegov otac na vrata.

Ne znam koliko kosta ta zvucna izolacija , nisam bas sa parama....

- - - - - - - - - -

Ajse skini pobogu zenturaco sa mene. Da te ne prijavim moderaciji. Ako mi nemos pomoci onda razguli....

Pa i ja bih ti došla na vrata da si pretio mom detetu...
Inače, je l' ima neko u toj zgradi sa kim ti nisi imao problem?
Msm pretiš tinejdžerima, trogodišnjaci prave zavere kako da te ometaju u gledanju dnevnika, kradeš pare za veš mašine?

Pa i ja bih ti došla na vrata da si pretio mom detetu...
Inače, je l' ima neko u toj zgradi sa kim ti nisi imao problem?
Msm pretiš tinejdžerima, trogodišnjaci prave zavere kako da te ometaju u gledanju dnevnika, kradeš pare za veš mašine?

Prvo ja sam sa vecinom stanara dobro.

A taj tinejdzer se uvece na drogira pa se voza liftom celu noc, a lif te cuje gore dole, gore dole.

A nikave pare ja nisam ukrao nego to su mi smestili tako sam rekao u svojoj odbrani na sudu, postupak je jos u toku pa cekam presudu, naravno osobadjajucu.

I nije lepo sto se tako ponasate prema straijem gospodinu.

Prvo ja sam sa vecinom stanara dobro.

A taj tinejdzer se uvece na drogira pa se voza liftom celu noc, a lif te cuje gore dole, gore dole.

A nikave pare ja nisam ukrao nego to su mi smestili tako sam rekao u svojoj odbrani na sudu, postupak je jos u toku pa cekam presudu, naravno osobadjajucu.

I nije lepo sto se tako ponasate prema straijem gospodinu.
A kako se mi to ponašamo?

A kako se mi to ponašamo?

Pa ja sam u pravu i to svako razuman zna ali vi namerno mojoj se muci podsmevate i namerno zene me provociraju na ovoj temi da poludim.

Ja sam otvorio temu da javim javnosti u kakvom sam teskom polozaju i kako u svom rodjenom domu nemam mira da bi se naslo neka ideja ili resenje da to resim.

A vi ste namerno poceli da me provocirate kao ovi gore stanari koji mi lupaju da bi me nervirali.

Pa ja sam u pravu i to svako razuman zna ali vi namerno mojoj se muci podsmevate i namerno zene me provociraju na ovoj temi da poludim.

Ja sam otvorio temu da javim javnosti u kakvom sam teskom polozaju i kako u svom rodjenom domu nemam mira da bi se naslo neka ideja ili resenje da to resim.

A vi ste namerno poceli da me provocirate kao ovi gore stanari koji mi lupaju da bi me nervirali.
A ti troluješ...:lol:

Zivim sam u jednom stanu u zgradi na 6 spratu, pre tri meseca dobio sam nove komsije, mladi bracni par sa cerkicom od 3 godine u stanu vise mene. Od tada pocinje agonija.

On ima dete,neku malu devojcicu od recimo 3 godine koja nema izgleda mira ona konstantno tabana i lupa mi.

Evo recimo cim sam danas poslepodne legao tada je pocela da mi lupa, a taj zvuk odzvanja ko da neko cekicem tuca orase.

Isao sam par puta da se zalim, prvi put su me primili i tada sam im uz kafu detaljno predocio kako nekad ne mogu da odmaram od sve buke koja se pravi u njihovom stanu, tada su mi se izvinili obecali da ce biti tisi.

Drugi dan sve po starom, onda sam otisao opet i opet su me primili domacinski, cak njegova zena narezala neke meze a kasnije sam shvatio da je to uradila samo da mi se uvuku i da ja zaboravim na buku. I taad su obecali da ce sve biti uredu.

Onda se agonija nastavila ta devojcica ocigledno ima probleme sa zivcima cim samo bi da oda, onda sam otisao opet da im se zalim ali tada su mi samo s vrata rekli da ce biti tisi a nisu me u nutra ni primili.

Sve po starom se nastavilo, isao sam jos par puta ali mi nisu otvarali vrata, zadnji put kad sam otisao, komsija je izasao na vrata i reko "ajde Cica setaj nemoj da nam dosadjujes".Sad ispalo ja njima dosadjujem.

Ili im kupi tepihe, ili vrći milo za drago ili se navikni ( ovo bi bilo najbolje).

Postoje uređaji koji prave zvuk takve frekvencije da ga čuju samo mlađi od cca 20 godina.
Recimo da ga postaviš na prozor i odvrneš u sred noći. Ti lepo kuntaš sa čepićima u ušima i sanjaš neku brkatu proleterku sa omladinske radne akcije iz 65-te a oni će celu noć da džudže i uspavljuju skrimersa, tjst bebu i neće imati pojma šta ih snašlo. Onda će tokom dana malo više da odmaraju i taaako...

U redu je što imaju malo dete, tu nikad ne može da bude tiho ali hbg, nije im to pokriće za sve.

Cak kasnije sam primetio da najvecu buku prave oko pola 8 verovatno sto znaju da gledam dnevnik pa nagovore devojcicu da skace po podu samo da me nerviraju. A i par puta se tusirali oko ponoci verovatno da me probude.

Nisam mogao ici skupstini stanara da se zalim jer su me izbacili iz te skupstine pre 4 godina i optuzili me da sam ukrao neke pare koje su skupljane za popravljanje interfona.

:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
koja blamaža.
skoro mi se nije desilo da iz prve ne provalim kad se neko zayebava sa temom.
užas:lol:

Nema veze, to ti je kao pokazno-taktička vežba na temu "Obračun sa teroristima".

Nema gorih komšija od narkomana i parova koji decu vaspitavaju po "EU standardima".
Ja sam se patio sa prvim slučajem a od drugara znam kako je kad iznad živi tebe ludača sa dva raspuštena skrimersa a lujka je usput pogrešno shvatila EU model vaspitavanja.

Poslednja izmena:
koja blamaža.
skoro mi se nije desilo da iz prve ne provalim kad se neko zayebava sa temom.
užas:lol:
I meni.. uglavnom provalim pa podhebavam... ali sad sam se baš prosula... svaka mu šast...:lol:
e, tesko kod nas glumit ludaka..missim, uzora na svakom cosku...:zcepanje:
mene plashe ovi sto djeluju normalni pa kasnije odlepe...:sad2:

- - - - - - - - - -

sram ga bilo...u cvijetu starosti, a vec trol...:lol:

:lol:
Što jeste jeste... ima onih koji čak ni ne troluju...:sad2:

Zivim sam u jednom stanu u zgradi na 6 spratu, pre tri meseca dobio sam nove komsije, mladi bracni par sa cerkicom od 3 godine u stanu vise mene. Od tada pocinje agonija.

On ima dete,neku malu devojcicu od recimo 3 godine koja nema izgleda mira ona konstantno tabana i lupa mi.

Evo recimo cim sam danas poslepodne legao tada je pocela da mi lupa, a taj zvuk odzvanja ko da neko cekicem tuca orase.

Isao sam par puta da se zalim, prvi put su me primili i tada sam im uz kafu detaljno predocio kako nekad ne mogu da odmaram od sve buke koja se pravi u njihovom stanu, tada su mi se izvinili obecali da ce biti tisi.

Drugi dan sve po starom, onda sam otisao opet i opet su me primili domacinski, cak njegova zena narezala neke meze a kasnije sam shvatio da je to uradila samo da mi se uvuku i da ja zaboravim na buku. I taad su obecali da ce sve biti uredu.

Onda se agonija nastavila ta devojcica ocigledno ima probleme sa zivcima cim samo bi da oda, onda sam otisao opet da im se zalim ali tada su mi samo s vrata rekli da ce biti tisi a nisu me u nutra ni primili.

Sve po starom se nastavilo, isao sam jos par puta ali mi nisu otvarali vrata, zadnji put kad sam otisao, komsija je izasao na vrata i reko "ajde Cica setaj nemoj da nam dosadjujes".Sad ispalo ja njima dosadjujem.

kao da nisi nikad imao decu... deca su zivahna i nemoguca i tesko ih je istrpeti kad ti skacu po ganglijama... ali su oni samo DECA... veci su problem roditelji

I ja imam malu tiranku ispod,chuje se na terasi kako vrishti iz obesti...u pochetku mi smetalo mm ih opomenuo i nishta...nije ona kriva nego stariji,umesto u park oni je izvedu na terasu:roll:

Back