Komšija podneo prijavu, Šapić za N1 kaže – zgrada je u procesu legalizacije

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.780

Komšija podneo prijavu, Šapić za N1 kaže – zgrada je u procesu legalizacije​

Protiv potpredsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Šapića njegov prvi komšija Ljubinko Pejović podneo je krivičnu prijavu, piše portal Nova.rs. Prijava je podneta jer je, kako se navodi, Šapić ugrozio kvalitet njegovog stanovanja i drastično umanjio vrednost njegove nekretnine.

Naime, Šapić je pre nekoliko meseci kupio kuću na Bežanijskoj kosi u Beogradu, koju je prema pisanju i snimcima Nove.rs renovirao poslednjih dana.

Navodi se da prema podacima iz Katastra, taj i objekti u neposrednoj blizini u momentu gradnje nisu imali građevinsku dozvolu i da je postupak za legalizaciju pokrenut.

Navode o nelegaloj gradnji i radovima koje izvodi, Šapić nije želeo da komentariše za N1, ali je u telefonskom razgovoru rekao da se trudio da radove obavlja u radno vreme, potvrdio je da legalizacija jeste u toku kao i da je ovu imovinu prijavio Agenciji za sprečavanje korupcije.

Na lokaciji gde se kuća nalazi bila je postavljena i građevinska tabla sa podacima o radovima, kaže Šapić.

U međuvremenu, nakon pisanja Nove.rs, tragovi radova su uklonjeni.

https://rs.n1info.com/vesti/komsija...-za-n1-kaze-zgrada-je-u-procesu-legalizacije/

Beogradska KLOSARCINA, Sapic.

Pravio mu buku , znači trebao je helikopterom da spusti gradjevinu .
............................................................................................................
Bolje da se vodi računa o drugima da ne dođe do " zlatiborizacije " Beograda i drugih gradova da gradi ko kako hoće i gde mu se ćefne , da izadju na trotoare, da se zdrade okreću kako ko kupio plac ćoškast , da fasada moze da otpadne , da krov odleti , da se zidovi zidaju bez veze sa nosećim stubovima, da nema propisno dimenzionisane komunalne infrastrukture , da nema nikakve estetike u skladu sa okolinom , da zakloni pogled i sunce susedu što je još Sveti Sava zabranio prilikom gradnje kuća .

A sta je PRAVI Beogradjanin? Od koje godine mora da je u BG-u od njegovog postanka ili?
Neko ko se nije doselio u njega nakon 1944. i radi za njegovu dobrobit.

Ja nisam Beograđanin i nikada se tako nisam ni predstavljao ali ih odlično razumem jer sam mnogo vremena proveo sa njima. I potpuno u u pravu.

Sredina iz koje ja potičem još čak i strašnije devastirana titoizmom od Beograda dok ne neotitoizam kao posledica te epohe urnisao doslovno sve tamo.

Kao veoma mlad sam shvatio posledice polustihijske repopulacije Srbije podobnijim življem i metastaza koju doživljava Beograd je posledica isključivo tog anticivilizacijskog procesa.

Ukratno, podobni kolonisti nisu znali niti danas njihovo potomstvo zna za osnovi red.

Ne sećam se naziva filma ali se sećam jedne scene iz njega koja odlično ilustruje ono o čemu ti pišem.

Neki mlad čovek se vraća kući jer mu majka umire od raka. Ona živi u nekom Ranču prokletih odnosno celini u kojoj više domaćinstava deli jedno dvorište što je još jedna od nakaznih tekovina te epohe.

I dok mu majka umire on gleda kroz prozor ka dorištu komšiju koji brusilicom struže neki metal što proizvodi enormnu buku dok mu majka živi poslednje minute.

E taj će mentalitet biti iskorenjen, Upamti ovo,

A seljaku problem legalizacija pusnice i kokisinjca a ti bajo u sred BGa gradi nelegalno!
Daj i ti guzu u najam pa ces gradis sta hoces.

Al nece mozes dokle hoces, znaju se tu pravila ponude i potraznje.
Ja cu ti kazem ko su Beogradjani...malo kasnije.
ne slusaj tog mrzitelja odozgo, a i nema veze s Beogradom.

a nisi ni Saponja brate slatki ako me rzumes :cool:
Los ukus ima dzaba

vucic-sapic-1-.jpg

Daj i ti guzu u najam pa ces gradis sta hoces.

Al nece mozes dokle hoces, znaju se tu pravila ponude i potraznje.
Ja cu ti kazem ko su Beogradjani...malo kasnije.
ne slusaj tog mrzitelja odozgo, a i nema veze s Beogradom.
Kad sam prošli put objasnio kakve ti veze imaš sa Beogradom pozivala si na moju egzekuciju. :cool:

Back