komplex i sex

Ruskinje nemaju strije ni celulit, bila ja na moru a ono doshle jedno 5 debelih baba, salo na sve strane ali koza glatka misli da ne poverujete...Valjda oni jedu samo kuvanu hranu, nista przenje i to...Ma celulit je bas sexy ako mene pitate, a strije bre josh bolje...

ma da stvarno, javno se raspravljajte, da i mi kibicujemo:mrgreen:
stavrno ste kokoške...
oko čega se svađate:lol:
ja sam dobila strije,neotuđivo.
nikome nisam tražila,ali mi došle:roll:
imam i celulit,ali njeg amogu da se otarasim,bar deo...
i šta sad?
jel mi pala cena na berzi?

jblue:
koplex-stije...

da nemam taj strah da ce on da se prepadne, da cu da mu se zgadim...
Imam uzasne stije po guzi vec godinama. Nikada se nisam extremno ni debljala ni mrsavila, ni izrastala... ...

kako ti to prihvatis i on ce
ako ti ne hajes i ne pricas o tome
nece ni on
samo se sexaj mala
srecno

jblue:
Zaljubila sam se i mislim da sam spremna da izgubim nevinost i sve bi bilo divno i bajno da nemam taj strah da ce on da se prepadne, da cu da mu se zgadim...
Imam uzasne stije po guzi vec godinama. Nikada se nisam extremno ni debljala ni mrsavila, ni izrastala... Jednostavno peh...

Da li je iko imao iskustva sa tim? Mislim na to kako to muskarci dozivljavaju?
Znam sve tipa, ako je on u mene stvarno zaljubljen, bla bla, ali meni je to uzasan komplex i ja samo vidim njega/bilo koga kako to ne bi morao "trpiti", kad ih ima tona ljepsih, ultra zgodnih, bez toga...
Ako si bila iskrena pri pisaniju onda situacija nije nimalo naivna. Treba ti perverzan dechko sa jakim zheludcem ili neko ko bi pristao na sex sa tobom sa debelim rukavicama i tamnim naocharama. Dalje.. pita$ se za$to bi te trpeo pored tone lep$ih i zgodnijih devojaka koje su bez ili sa manje strija?
Pa.. budi ta koja najbolje pu$i, koja ispunjava sve njegove zhelje i budi uvek raspolozhena za sex. Navadi ga na neku dobru klopu koju sprema$, placaj mu pice u gradu i kupuj mu poklone, prichaj mu da ga voli$...
Ne smem ni da pomislim na varijantu da rastrubi svima kolike su ti strije. Najbolje je da ga napije$, a kada napije$ momka onda mozhe$ sva$ta da mu radi$. Na kraju se nadam da se tvoj buduci deflorator vec susreo sa raznim strijama i da nece$ morati da primeni$ ni$ta od prethodno napisanog. Pozdrav

mackice, pratis li jos temu, lepa vam ta chiroki frizura u avataru, haha

oh koliko prepucavanja, opozitnih stavova, ideja... i sta je epilog?
Ko je za to da klinka stavi puder, ja defintivino nisam.
bez skrivanja, prepusti se, misli pozitivno a ne da se koncentrises na strije o ljudi. Drugo, ne dozvoli da te on ima u shaci zbog kompleksa, trece, isturi druge atribute svoje biovlast seksualnosti u prvi plan i plasiraj ih ka njemu. i 4. ali ne i manje vazno, ucini to sto pre. Pitala si kako problematiku strija muskarci dozivljavaju, po mom misljenju, uopste nije vredna pomena, ma skroz nebitna stvar.

AcaBg82:
To se sve da srediti vezbnjem idi i vezbaj bolje nego da ocajavas i kukas.
Zamisli da si na mom mestu da imas psihicke komplekse na fizicke? Fizicki se bar lece lako, a psihicki daleko teze.

Pa sta mislis sta je ovo? Divim se ljudima koji nisu nikakvi ideali ali sebe dozivljavaju kao iste i zive svoj zivot potpuno nesputani...

Rijetko koja pametna...

Definitivno sam si sama kriva za ovo sto sam dobila ovim postom :)

Iskreno, mislila sam da ce, i ako se neko uopste javi, to biti neka djevojka koja je imala slican "problem".

Ne, definitivno ne mislim da je to smak svijeta i da treba da prestanem da zivim.

Blago onom ko nije imao komplex(a) ili ko zna s njima da se izbori.
Ja ne znam. Moj problem.

I koga sam pitala za savjet o uklanjanju strija??

Nije mi jasna potreba nekolicine da se prepucava i to totalno nevezano za temu, nebitno uopste...

Klinka?

Utjeha mi ne treba. Trebalo je to da naglasim. Opet moja krivica.
Razmisljala sam na glas:)

Sve je to ionako in the head i niko nikome ne moze pomoci dok taj neko sam sebi fino ne pomogne. Barem ja tako mislim.
Moze pripomoci, al...

Neki od debilizama koje sam ovde procitala stvarno su me oraspolozili. Hvala.

I da, hebe mi se za svima kojima je jedino bitna vanjstina. Ne treba mi to u zivotu.

Btw. sva pitanja su retoricka.

Ko je skontao skontao, ko nije...Pozdrav

:shock: :shock: :shock:

Јел ово неки колективни ПМС на овој теми, или шта? :-?

Која ерупција емоција!....А да је због чега....:roll:

I ja imam babu.......a nekad sam imao i dve.A ima li strije i celulit na srecu ne znam,nisam je video golu fala Bogu ali predpodtavljam da ima i jedno i drugo jer je debela,mada ona kaze:"Imam krupne kosti":)

kad se tema otvorila ja mislila bice 1-2 stranice...kad ono!!!
pa, ljudi moji, jel' stvarno zbog toga da se svadja???
strije imaju, dosta onih kole poznajem, imam ih i ja...stomacic, groodi - to mi sin poklonio ;)
al' dal' se osjecam manje lijepom zbog toga??? jeste - u pocetku mi bilo tesko...al jbg navikne se
imam i ruzan rez na stomaku - od carskog reza - jbg bila zurba pa me "iskasapili" jel' sad dozivotno treba da se odreknem sexa, bikinija?? No Way!
kome se ne svidja nek' ne gleda
eh da - imam drugaricu koja u zivotu nije imala vise od 50 kg i ima par veeeeeeeeeeelikih strija iznad gooze - vodoravno.....to sigurno jer je bila debela?!?!?!
i moj muz ima strije na goozi - a tezina mu ne varira....jel' to moguce? jeste.
al' eto, hvala Bogu da sam se nasla sa njima - da me ovi bezstijani i bezceluliticni ne prozivaju!
Gospode Boze!

Hellen:
:shock: :shock: :shock:

Јел ово неки колективни ПМС на овој теми, или шта? :-?

Која ерупција емоција!....А да је због чега....:roll:

VALA BAS !! :) A mozda ipak jesmo, ne svi, al vecina, osjetljivi po pitanju izgleda, koliko god to ne zelimo biti... Al sta je tu je. Prezivjecemo :)

E,ljudi, i ja sam iznenadjena gomilom emocija, i to neveselih, mahom, na ovoj temi. Ja mislila bice neka tema oko novih skalamerija za peglanje, cimanje i maltretiranje zenske koze i psihe, kad ono- a tamo uspese da iznerviraju cak i Beki ?!

POP Mare:
Strije ne mogu da pocrne na suncu ako si to mislila ;)

Znam da ne mogu, ali se boja koze izjednaci..pa se i ne vide:D

Nisam znala da ce se ovoliko oduziti tema:D

I da.. postoje laseri za skidanje ako je nekome velika frka :D

Jos nesto.. Moja mama nema ni jednu jedinu striju, pri tome je radjala 2x. I ima osetljivu kozu, ali strije nigde.. Ona se zaprepastila kad je videla da ja imam po koju..:( Razocarala se sto to nisam nasledila od nje :(

Back