Evo da dodam jos jedan programcic zlata vredan a velicine nekoliko MB,u pitanju je
McShield
koliko sam skapirao on skenira flesh pri ubacivanju ,al sam video da to odradi i sa particijama harda,pri boot-u ,veoma brzo u pozadini tako da se ni ne oseti
evo dokaza koliko je program dobar:
prebacivao sa drugog harda na moj podatke,na mom su 2 particije 2 os-a (xp&7),posto je bilo vise mesta na particiji xp-a tu prebacim podatke,naravno udjem u moj xp i prekopiram ali nisam obratio paznju da mi je antivirus na xp ugasen,sa podacima predje i virus,kada sam odradio skeniranje celog harda virus u kombinaciji sa AV-om mi sve fajlove na xp particiji rename-uje u precice,i sta se desilo,xp se nije bootovao,udjem u sedmicu i pri paljenju McShield izbaci log kako su neki fajlovi rename-ovani i ispravi ih ,sumnjive pobrise,i meni se xp ponovo dizao
Sta je poenta,ni avast,ni MB,ni hitman,syper antuspyware nista nisu mogli da urade a kada sam ovaj instalirao on je to odradio ko od sale,dovoljno je bilo da mi malware ili av pri skeniranju naprave precice od sistemskih foldera i da nema dizanja sistema a tek ulaska u foldere i spasavanja podataka ,pri ulasku je izbacivao poruki da shortcut ne postoji al i to se resava ulaskom preko nera ili tcmd koji fajlove vidi ok,al opet moze da se desi da kada ih prebacite postanu "nevidljivi" za sistem i to sam imao
Izvucite pouku iz ove price,instalirajte program ,sistem ga ni ne oseti a spasava zivot,siguran sam da ce neki vas flesh detektovati