KOMPLEKSI :)

Ma i ovde...ali mi nisu jasne.
takva frizura zahteva bukvalno savrsene crte lica i jedan odredjeni tip lica - malen malen nos, lepe usne, ne presiroko lice i prenisko chelo...

A kad vidim devojku - prepecena, orlovski nos i siske do nosa. Samo joj nos vidis...

kod mene sve, ali sve devojke u odeljenju imaju takve šiške
ne da me iritiraju
nego :otkacio:
ja sam gotovo uvek imala šiške na stranu, onako stepenaste
a sad jedno 2 godine nemam šiške uopšte... mada, ne stoje mi loše, ali baš neću zato što ih svi nose

ja sam imala ravne shishke do nosa jedno (kratko) vreme, i ok su mi stajale, al sam ih posle skratila jer sam dobila tikove- non stop sam treskala glavom da bih ih sklonila jer su mi upadale u ochi. Izgledalo je kao da imam neke male napade.

Shushu epilepticar :D

Nisam vishe :p nemam shishke skoro 2 godine i oslobodila sam se svih tikova :)

Da ne bude da smo spamerke one najgore: ja sam imala komplexe zbog dva mladeza koja sam imala na ledjima, bili su dosta veliki i pored toga shto nisu bili bash lepi za oko jako su mi smetali jer je stalno postojala mogucnost da ih povredim - i zato sam ih operisala pre par godina.
Sad imam samo 2 oziljka na ledjima koja volim.

To je nezgodno...moja drugarica je imala mladez na glavi...nije se doduse video od kose ali njoj je bio blam kad neko krene npr da je mazi po kosi..
Isto je operisala

Ma jeste nezgodno, ja sam jedan na ledjima povredila par puta, i svi doktori su mi rekli da ih obavezno skinem-i to hirurshkim putem pre nego laserom.
I ja ih operisala i sad imam dva kul oziljka koja promene boju kad pijem alkohol :mrgreen:

Back