KOMPLEKSI :)

E 'ajde sad ozbiljno. Imam ortaka koji je toliko iskomplexiran svojim izgledom da mi dodje da ga zakoljem.

Kad god neko pomene devojke ili neshto slichno, on pochne da davi kako je ruzhan, i kako ga nijedna devojka nece.

Naprosto zrachi manjkom samopouzdanja, i samoposhtovanja. Ubija.

E 'ajde sad ozbiljno. Imam ortaka koji je toliko iskomplexiran svojim izgledom da mi dodje da ga zakoljem.

Kad god neko pomene devojke ili neshto slichno, on pochne da davi kako je ruzhan, i kako ga nijedna devojka nece.

Као прво, ја сам био смртно озбиљан. Као друго, да ли се сматра комплексом ако неко само нема самопоштовања?

А шта ако неко само нема самопоштовања... дакле нема комплекс ниже вредности нити му фали самопоуздања, али самопоштовања нема... нпр дозвољава да га други шетају, лажу, фолирају, да праве од њега мајмуна итд...

А шта ако неко само нема самопоштовања... дакле нема комплекс ниже вредности нити му фали самопоуздања, али самопоштовања нема... нпр дозвољава да га други шетају, лажу, фолирају, да праве од њега мајмуна итд...

A vrlo cesto ti koji nemaju samopostavanja imaju veoma negativnu sliku o sebi. Negativna slika o sebi znaci nedostatak samopouzdanja, a to se verovatno u Frojdovom i folk recniku naziva "kompleksom".

Grozno - po njega.
Neverovatno je koliko ostali ljudi uspesno primaju tako negativne emocije, detektuju ihi to ih jos vise odbija od te osobe.

Nikada nisam volela klisee ali zaista ke tacno ono " Koliko postujes sebe toliko ce te postovati drugi"

Ne mozhesh budali da objasnish da zhene nisu plitke k'o glistin grob.

Skoro ga jedna devojka sa kojom je kratko bio shutnula, i on konstantno forsira prichu kako se to desilo, jer joj je neka drugarica rekla da je on ruzhan. :roll:

Blago njemu - on je sebi nasao izgovor za ceo zivot.

Dobije otkaz sa posla - buuhuhu dali su mi otkaz jer sam ruzan
Otkaci ga devojka- To je zato sto sam tako ruzan
Nema prijatelja - buu nece da se druze sa mnom jer sam ruzan

Osigurao se covek u startu.

Ја имам комплекс спорог аута. Заиста. Желим да будем најбржи. Да не може нико да ме стигне и претекне... ок можда да ме стигне, али да ме претекне никако... :)
Pa štos kupio 1.9 JTD onda? :D Trebao si uzeti Alfu sa V-šestakom, pa da vidiš čuda... Alfe najviše nabijaju komplekse, toliko da to nije dobro. :neutral:

Pa štos kupio 1.9 JTD onda? :D Trebao si uzeti Alfu sa V-šestakom, pa da vidiš čuda... Alfe najviše nabijaju komplekse, toliko da to nije dobro. :neutral:
Није JTD већ обични TD soft али иде к'о 3,0 турбо :lol: А имао сам пик на једну Алфу, али ми тата није дао да је купим баш из тог разлога :)
e jedva chekam da vozim jbm ti graCki prevoz
А кад почнеш да возиш онда ће те нервирати гужва, па недостатак паркинг места, па паркинг на сунцу, па пичетина која шета поред пута и омета те у вожњи :roll: па сељаци испред тебе који не умеју да возе и блаблабла... :D

@kreptoman

Па не... нема климу, није нешто посебно удобан за дуже вожње, пичетина те и даље омета у вожњи, а и нема задње седиште :mrgreen:

Poslednja izmena:
Тек има да имам комплекс,када одем у голем град на школовање,па оно кад претрчавам пешачки прелаз да ме нешто не прегази,и кад кажу људи- гледај овог сељака! пошто код мене јел'те нема толиког саобраћаја...Ма има тад тисућу комплекса да набијем...

eeh
a skuter jel reshava problem? :D
Ne.
Onda ćeš da nerviraš mene.

Тек има да имам комплекс,када одем у голем град на школовање,па оно кад претрчавам пешачки прелаз да ме нешто не прегази,и кад кажу људи- гледај овог сељака! пошто код мене јел'те нема толиког саобраћаја...
Obavezno tramvajske šine da preskačeš, da te ne udari struja! :mrgreen:

Imam jednu drugaricu,koja je takva.I sve to je dovelo do toga da se sad jako slabo druzim sa njom,opterecuje me takvo ponasanje.

Mislim,treba raditi na sebi i svom samopouzdanju...Nece se samo stvoriti...

I posle mene sve gledaju ko ludu kad kazem da je sve ( i to da li imas decka,i sl..) stvar stava koji imas o sebi..:roll:;)

Dozvoljeno je prelaziti ulicu i van pesackog prelaza... ako se prethodno uveris da mozes bezbedno da predjes...

Moji kompleksi polako nestaju, ali ih i dalje ima na pretek... Pomalo sam nesigurna osoba postala u pubertetu, ali sad se sve vraca na normalu.

E a za "ruznog" druga, zaista se osigurao, kao da svaljuje krivicu na druge zbog necega... A ako ga je devojka ostavila jer joj je drugarica rekla da je on ruzan... onda ona ima jedan veliki kompleks.

Back