nensy4ever
Poznat
- Poruka
- 7.090
/me fajnd tol chikin ;p
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dalje je plava,samo manje,a ja i dalje zelim da bude kao sto je bila,mada ni ovako nije nesto lose!CoolSashka:AAAAAAAA imas plavu kosu? :shock: ili si je imao? :-(
Jao i ja!CoolSashka:Jao ja obozavam plavu kosu! :-D
Shmrtz! :-(CoolSashka:Ali ti si musko ti se ne vazis sto volis svoju kosu!![]()
Hmmmmmmmmmmm,znaci ja sam ako ne zensko,onda hermafrodit po tvojoj teoriji?nensy4ever:jy ja plave bash ne gotivim...nikad mi se nijedan plav dechko nije svidjao...niti tje... :S
tj meni nie myshko ako nie tzrnboles'
Grok,grok!nensy4ever:moja "teorija" je vazna samo meni...za ostale je apsolytno nebitna
a ako tebi ne smeta mozesh biti i bodljikava svinja ;p
Ja mnogo vishe volim crne,plavushani su mi nekako hmmm prozirni,bezlichni.. (izvinjavam se plavi) ;pnensy4ever:jy ja plave bash ne gotivim...nikad mi se nijedan plav dechko nije svidjao...niti tje... :S
tj meni nie myshko ako nie tzrnboles'
Eto izuzetka,(jbt ja sam nepopravljivi narcis),a nema sto da se izvinjavas,to je tvoje misljenje...Cyber-BARABA:Ja mnogo vishe volim crne,plavushani su mi nekako hmmm prozirni,bezlichni.. (izvinjavam se plavi) ;p
Mda ruku na srce,ima i takvih lepih..
Ала лааааажеееееш... :razz: 8-)nensy4ever:nikad mi se nijedan plav dechko nije svidjao...niti tje... :S
bash to...Cyber-BARABA:Ja mnogo vishe volim crne,plavushani su mi nekako hmmm prozirni,bezlichni.. (izvinjavam se plavi) ;p
a nike miNixxx:Ала лааааажеееееш... :razz: 8-)