andra_gt
Primećen član
- Poruka
- 519
CoolSashka:Stvorila sam sebi kompleks da su mi butine predebele...ma boli me uvo!![]()
Pa i Ena ima malo vece butina pa je opet svi vole!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CoolSashka:Stvorila sam sebi kompleks da su mi butine predebele...ma boli me uvo!![]()
Jao ne spominji je ja nju ne podnosim!andra_gt:Pa i Ena ima malo vece butina pa je opet svi vole!
:shock: :?CoolSashka:Jao ne spominji je ja nju ne podnosim!Zato sto ima lepo lice i to je spasava inace...pa i ja imam lepo lice samo nisam poznata...postala sam narcis!
![]()
CoolSashka:Jao ne spominji je ja nju ne podnosim!Zato sto ima lepo lice i to je spasava inace...pa i ja imam lepo lice samo nisam poznata...postala sam narcis!
![]()
Nixxx:Која Ена бре? Ко воли њу јел' си нормалан ти!? Дебела свиња, мрзим је (као и сви остали људи које познајем) из дна душе.
Shinoda:ena je carice, Ena mi te volimo, divimo ti se, gledamo Grand samo za tebe i naravno redovno posecujemo tvoj sajt: www.enapopov.net ZIVELA ENA!
ima i tema na 4umu ako neko oce sa mnom da divi lepotici srpskoj!
http://forum.krstarica.com/threads/162560
BOZE POMOZI MU NIJE ON KRIV!Shinoda:ena je carice, Ena mi te volimo, divimo ti se, gledamo Grand samo za tebe i naravno redovno posecujemo tvoj sajt: www.enapopov.net ZIVELA ENA!
ima i tema na 4umu ako neko oce sa mnom da divi lepotici srpskoj!
http://forum.krstarica.com/threads/162560
Tako je Andro! :-Dandra_gt:Pa i nisu bash neshto odushevljeni forumashi krstarice njome :-?
ja sad ko politicari HVALA HVALA VOLIM I JA VAS!I JOSH OBECAVAM..... :-D :-D :-D :-DCoolSashka:Tako je Andro! :-D
A ja ko veran glasac uz tebe smooooooo!andra_gt:ja sad ko politicari HVALA HVALA VOLIM I JA VAS!I JOSH OBECAVAM..... :-D :-D :-D :-D
jjjjjjeeeeeeeeeee!!!!!!CoolSashka:A ja ko veran glasac uz tebe smooooooo!
koji lik!! :-Dandra_gt:jjjjjjeeeeeeeeeee!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Shinoda:Ko vas shisha sto ne volite Enu, vi ste budale!
Kad bi se sve devojke ugledale na Enu svet bi bio bolje mesto!![]()
a to je kao losa stvar?MadonnaGirl:Zato sto nijedna zena ne bi imala gram mozga u glavi?![]()
ja se slazem...s obzirom da se zovem ena..Shinoda:Ko vas shisha sto ne volite Enu, vi ste budale!
Kad bi se sve devojke ugledale na Enu svet bi bio bolje mesto!![]()
Skorpija/Ovan:Ja sam niska,nemam punije usne,nemam velike grudi,nemam duge noge i nemam komplexe. Ne zelim sebe da ponizavam zbog drugih,ja imam druge kvalitete...kome se svidjam,svidjam mu se...kome ne,zao mi je. Ja volim sebe i nemam nisko misljenje o sebi,a ne bi niko ni trebao da ima. Jer,morate priznati,UVEK IMA GORE(GORIH)...I to neka vam bude za utehu. A svako je lep na svoj nacim. Npr.Isidora B(i)jelica je tako antipaticna,ali ja kada je vidim na TVu i kada cujem kako prica ...to uopste ne primecujem,jer do izrazaja dolazi njena inteligencija.
do izrazhaja najvishe dolaze oni veliki sheshiri i ono perje, da bi skrenuli pazhnju sa nosa.Npr.Isidora B(i)jelica je tako antipaticna,ali ja kada je vidim na TVu i kada cujem kako prica ...to uopste ne primecujem,jer do izrazaja dolazi njena inteligencija.