KOMPLEKSI :)

2.10 је болес :? То је 100 неки кошаркаш... ****** ја да сам толико висок са 16 година баш би ми лоше било и у сваком случају није здраво...
Иначе ја сам око 1.90 и задовољан сам :Р

Najviša žena je Sendi Alen (rođena 18.juna 1955) u Čikagu njen rast je zaustavljen na 231,7 cm pošto joj je operisana hipofiza. Njena
težina je tada iznosila 209,5 kg
Ginisova knjiga rekorda moraće da unese izmene u rubriku "najviši čovek na svetu". U gradu Žitomiru u centralnoj Ukrajini živi Leonid Stadnik koji je visok čak dva i po metra, što je za 10 centimetara više od Tunižanina koji je do sada bio upisan za ovaj rekord u Ginisovoj knjizi. Stadnik je do sada retko izlazio iz kuće jer nije imao u čemu da hoda, pošto mu trebaju ogromne cipele, duge oko pola metra, što odgovara broju 60. Međutim, nedavno mu je grupa ukrajinskih biznismena poklonila ručno izrađene cipele, a dobi će još jedne, pa će moći da počne da radi kao veterinarski hirurg, za šta se kvalifikovao prije deset godina.

pacer:
:-D
eto, a kladim se da si doso ovde bez kompleksa :p
xaxa...da, da... sutra malo! :|
Samo ja ne volim da kukam o njima jer niko ovde nema sta da mi kaze sto ja vec ne znam tj. ako ih zelim iskoreniti moram sam sa sobom da raskrstim, a ne da mi neko drugi prica kako ja treba da se osecam i sta da radim... :roll:

Shinoda:
xaxa...da, da... sutra malo! :|
Samo ja ne volim da kukam o njima jer niko ovde nema sta da mi kaze sto ja vec ne znam tj. ako ih zelim iskoreniti moram sam sa sobom da raskrstim, a ne da mi neko drugi prica kako ja treba da se osecam i sta da radim... :roll:
ispravno razmisljanje, da vise ljudi misli tako.... pa onda ova tema ne bi imala 38 strana

a sto se ovog ukrajinca tice, verovatno je ziveo blizu cernobilja :-D:-D

Back