CoolSashka
Primećen član
- Poruka
- 644
AAAAAAAA imas plavu kosu? :shock: ili si je imao? :-(Dejan 90:Kosa mi sve vise i vise tamni,a ja zelim da i dalje ostanem plav ko kad sam bio mali...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AAAAAAAA imas plavu kosu? :shock: ili si je imao? :-(Dejan 90:Kosa mi sve vise i vise tamni,a ja zelim da i dalje ostanem plav ko kad sam bio mali...
Pa koliko si visoka?nensy4ever:znachi tako sam sebi navykla komplex da sam previshe visoka da je to bryka... :S
why why why ;p
Jao Nixx sto lupetas!Nixxx:Зато што си ЏИН! ******, ја да сам женско и да сам толико висок, моментално би се убио или одсеко ноге да будем нижи...
Znam kao ti je, ja sam imao plavu kosu kao klinac, vise je bila zlatna nego plava, i tamni sve vise i vise... skoro pa je crna...Dejan 90:Kosa mi sve vise i vise tamni,a ja zelim da i dalje ostanem plav ko kad sam bio mali...
ae izmeri se pa nam kazi, ja sam bas zaintrigiran!nensy4ever:ma ne znam...nisam se skoro merila...kad sam na ravnom izgledam "normalno"...al' kad obyjem moje voljene shtikle iskachem iz mase![]()
sta kaki ovaj Nixxx 1.90nensy4ever:prema nezvanichnim rezyltatima visina nensy4ever je od 175 pa nadalje...znachi garant koji cm vishe ;p
blago tebi.moj kompleks je suprotan.ja sam jako nizak.152ili mozda malo vise,a 93 sam.helena_LP-freak:Evo rekoh da vas pitam-imate li kompexe i, ako imate, koji su... Nego, onda bi bio red da pocnem od sebe... Paaa, ja ZAISTA sto se tice izgleda (mislim face i ostalog) uopste nemam komplekse, jedini moj kompleks je-visina. Jaaakooo sam visoka, 1.82cm i to me bas, bas nervira... Mislim, dosta njih mi govori nesto u fazonu: ''To ti je super'' i tako to, ali sta cju ja kad meni smeta![]()
A sta je sa vama??? :wink:
nisi jedinaMaxi:Pa blago tebi...Ja imam kompleks potpuno suprotan od tvog.Jako sam niska (155 cm ,a 8 sam razr)...i svi me zezaju zbog toga...![]()
Izmedju 175-18o je (meni) bash lepa visina,pa chak iako imash shtikle-hmm mislim moz' da ih izujeshnensy4ever:prema nezvanichnim rezyltatima visina nensy4ever je od 175 pa nadalje...znachi garant koji cm vishe ;p