KOMPLEKSI :)

ja imam kompleks da sam debela... a bila sam kad sam isla u nize razrede... sad me zazaju iz milosta i gusta, ali ja i dalje cvikam kad treba da pokazem svoj stomak... dok imam obline koje ostavljaju utisak na svakog decka koji voli zensko, a ne anoreksicne kvocke...

:rolleyes:
Anoreksicne kvocke...kako ste vi jadni..bez uvrede devojko.
Kukate kako vas " etiketiraju" jer ste puniji i sa oblinama a vi radite isto umanjujuci lepotu mrsavijih devojaka.
Pa sta ako je mrsava? Ako je njoj to lepo ko si ti da kazes da je to ruzno? Jesi ti neki strucnak za estetiku?
Zasto mislis da tip koji voli mrsave koscate devojke nema npr ukusa.
Definisi mi pravo zensko?
Koliko znam zenstvenost je pre svega u manirima, eleganiciji, harizmi a ne u kilazi ili velicini sisa i guzice...ajde molim te.
Pun mi frustriranih " punijih aka devojaka sa oblinaaamaa" koje se tako prezrivo ponasaju prema zgoljavim ribama samo zato sto one ne mogu biti takve pa im se odma ukljucuje crvena alert lampica za samoodbranu....
Jadno...

I odmah da se ogradim ne spadam u zgoljavice, tipican sa "pescani sat" gradja ali iskrenop prezirem takve epitete tipa anoreksicne kvocke, kosturi, masne, debele svinje i sta ti znam...
Svi ste odjednom strucnjaci za zenstvenost i estetiku...

Back