KOMPLEKSI :)

auuu komplexi...:lol: ,znachi usta, nos, ushi, kukovi [preveliki :lol: ] :roll: :x, smatram i da sam debela, visina me nervira u busu kada sam :lol: [nisam toliko niska 167 ali ono] oko debljine :)
al na mene ne utiche ni loshe mishljenje a ni dobro :? :shock: :lol:

Blah .. misim da sam debela i ako mi svi prichaju druagchije .. i tako 3pujem da treba da smrsham ... i sho vishe mrshavim smanjuju mi se sesi :( :( i tako da sam sad odluchila da necju vishe da mrshavim ! Kraj ! :D A sho se tiche komplexa (lol) .. pa nemam ih dok ne stanem na vagu :lol:

Moon Child:
samo to?heh.... :)

kod mene,pa ne znam,jedan dan imam goooomilu komplexa a drugi dan sam narcis.... :roll:

ali uvek sam preopterecena izgledom kose...ko da mi je to najbitnija stvar na svetu :roll:
a ponekad imam komplexe tipa-ja ne vredim nista,svi su bolji od mene,nista ne umem itd... :cry:

E sto bi rekli copy-paste...

Ma iskomplexirani su samo oni ljudi koji nisu svesni svojih komplexa..ostali samo malo treba da se potrude i da rade na svom samopouzdanju...A sto se izgleda tice..lepota je relativna stvar...tako da visina,tezina,nos,usi,kosa,oci,...sve su to stvari koje se nekome svidjaju ovako a nekome onako..dakle volite sebe volece vas i drugi...
I da..sto se tice visine..Ima u nasem gradu par lik je dva sa dva a devojka mu je za na dzep,bukvalno,pa evo nista im ne fali...furaju ljudi vec godinama.. 8-)
aj u zdravlje

Не знам....Можда их имам али их нисам свестан. Једино понекад 3пујем да сам дебео али онда се мало затегнем да се мишићи виде и све ме прође.

violet_parts:
Ja imam kompleks zato što sam visoka(niska :roll: ) 159cm i zato što kupujem odeću na dečijem odeljenju, a punim 18 godina za 20 dana....
To ti je u genima i ti tu nishta ne mozesh.Probaj da igrash kosharku ili odbojku to pomaze.Od kad rekreativno igram kosharku porastao sam 10cm.

Back