KOMPLEKSI :)

A sto se mene tice,ja sam visok 1.98 i tezak(ako je verovati vagi) 135 kg,mada se u obimu(struk,grudi,stomak,noge,bokovi)nimalo ne menjam,non-stop sam isti,nisam niti 1 cm dobio na obimu(non-stop se merim).Znam da trebam da smrsam malo,ali ja zbog svoje gradje uopste nemam komplekse,cak mi se(mali)stomak ionako ne primecuje,a ljudi koji me znaju kazu da "imam srece,jer me je visina izvukla".Inace,sve mi pomenuto nimalo ne smeta,jer mogu da potrcim(jaaaaaaaako brzo),skocim i cucnem,tako da mi nista ne pada tesko.Inace,jedna devojcica(koju znam dve godine,i sa kojom mi je par puta neuspelo smuvavanje)mi je rekla da,dok je imala(na svojih 1.65 cm)3-4,pa ponekad i 8 kila vise,da su joj tipovi prilazili ko na traci,a otkad je smrsala,da se to proredilo.A jedan nas lik(koji je iz SAD-a dosao da za poslednju utakmicu regularnog dela sampionata)visok je 2.02 cmi tezak 182 kg.Lik je(sa stomacinom do zuba,ko da nosi 15 beba u njemu)u majici na bretele setkao Adom,vodajuci cicu boli glava.I kad sam ga video rekao sam "au,meni se neko usudjuje da nesto kaze u vezi mog izgleda i kilograma,a gledaj ti njega".Tako,vidite,ko ima vise kila na sebi,ne mora preterano da se brine,jer od viska glava ne boli,to ima i neke prednosti.A i nemojte se menjati(mrsaviti)zbog nekoga,jer vas neko voli takve kakvi ste.

micika_015:
Ma ja bih samo grudi....al u mojim snovima....poshto bi me dechko zadavio kad bih htela da ih povecam...

iskreno i ja sam protiv toga.moj moto budi zadovoljan onim sto imas... pa znam zenu koja je 3 puta operisala nos samo sto je njeno drugarici uradila bollje- snobovi...

to znaci da te tvoj decko voli bas takvu... sweet :)

Ma moj kompleks su zubi(pomalo krivi)...ali samo ponekad:-) Stvarno se ne opterecujem time....Vaznije mi je ono sto ja mislim o sebi, nego sta drugi misle. Btw one slike onih anoreksicarki su UZASNE....de si bre nasao to? Zamalo da povratim. Tezinom se ne opterecujem, jedem kol'ko ocu :-) Imam 45 kg(manje-vise), visoka sam 155(ili vise:-D)...jesam mala 'za osmakinju', po danasnjim "standardima", ali zabole me! Dopada mi se sto sam niska i vidim momcima se to svidja! Procitala sam da vecina momaka voli nize devojke jer imaju osecaj da moraju da ih zastite tako male...aaah ;) Ne zaboravite da su najlepse zene sveta bile niske! A i mozete lako da ustedite novac kupujuci odecu na decjem odeljenju BUAHAHHAHA :razz: Salim se ja malo...
Sve u svemu...prihvatite sebe takve kakve ste, cak i ako vas drugi takve ne prihvataju, jer kao osobe nikada i nikako ne mozete postati zreli(ji) ako vam ne proradi samospoznaja...i samoostvarenje.
Ako sebe nikako ne mozete da prihvatite pokusajte, ali samo pokusajte da se promenite. Mozda cete se osecati bolje, a mozda ne. Niko to ne moze puzdano da zna.

E sad, postoji nesto sto me uzasno nervira - uvek se uporedjujem sa drugima. Da li sam lepsa, ruznija, gluplja, pametnija... i to stvara takvu pometnju da nije realno... Znam da nisam nenormalna, svako posmatra ljude oko sebe, i makar u pocetku pokusava da vidi da li je i u cemu je bolji. Volela bih da mogu da budem zadovoljna sobom do te mere da me komentari drugih osoba ne dotaknu, da mi bude svejedno jer znam kakva sam i koliko vredim. Ali nije tako, pogadja me i najveca glupost, i ako se trudim da se to ne primeti...

sunshine:
E sad, postoji nesto sto me uzasno nervira - uvek se uporedjujem sa drugima. Da li sam lepsa, ruznija, gluplja, pametnija... i to stvara takvu pometnju da nije realno... Znam da nisam nenormalna, svako posmatra ljude oko sebe, i makar u pocetku pokusava da vidi da li je i u cemu je bolji. Volela bih da mogu da budem zadovoljna sobom do te mere da me komentari drugih osoba ne dotaknu, da mi bude svejedno jer znam kakva sam i koliko vredim. Ali nije tako, pogadja me i najveca glupost, i ako se trudim da se to ne primeti...

Eh,pusti snovi nasi.......I mene mnogo nervira sto obracam paznju na tudje komenare......Ali jednostavno mi je stalo da drugi misle lepo o meni...

Back