Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Силикони су тотално аут... али ТОТАЛНО!micika_015:Ajd sredi meni preko veze jedne silikone...xexex
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Силикони су тотално аут... али ТОТАЛНО!micika_015:Ajd sredi meni preko veze jedne silikone...xexex
Nixxx:Силикони су тотално аут... али ТОТАЛНО!
marya:ih vazi nego zavisi koje ces velicine... nego ako promenis 3 stvari na sebi pltis po ceni 2.... to cu ja da se dogovorim sa njom pa da osnujemo biznis...
micika_015:Ma ja bih samo grudi....al u mojim snovima....poshto bi me dechko zadavio kad bih htela da ih povecam...
To ti ne treba ko ni bolest.Onda ce te decko posmatrati kao objekat,a ne kao devojku.Ma,znas vec sta 'ocu da ti kazem,pametna si ti devojka.micika_015:Izgleda da je tako...
Ma **** silikone....
I ja isto.Sonja the greatest ;pshushu:poshto ti kao nemash big boobs ;p
ja sam zadovoljna svime shto imam.
Nixxx:Пун форум би оријентисаних, сексуално оптерећених сисача![]()
![]()
samo jedna rech meni ne odgovara =)Nixxx:Нисам знао да си и ти сисача
Пун форум би оријентисаних, сексуално оптерећених сисача![]()
![]()
Наравно да не знаш 8-)shushu:ja ne znam o chemu ti prichash 8)
Cyber-BARABA:Silikoni su shit i big boobs su shit.Budi zadovoljan onim shto imashKao ja npr ;p
![]()
sunshine:E sad, postoji nesto sto me uzasno nervira - uvek se uporedjujem sa drugima. Da li sam lepsa, ruznija, gluplja, pametnija... i to stvara takvu pometnju da nije realno... Znam da nisam nenormalna, svako posmatra ljude oko sebe, i makar u pocetku pokusava da vidi da li je i u cemu je bolji. Volela bih da mogu da budem zadovoljna sobom do te mere da me komentari drugih osoba ne dotaknu, da mi bude svejedno jer znam kakva sam i koliko vredim. Ali nije tako, pogadja me i najveca glupost, i ako se trudim da se to ne primeti...