Kompjuterska svaštara

• Začetnik teme Začetnik teme epox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1707332263238.jpg

Аутлет комп (лаптоп) да или не? Претпостављам да и за њих иде гаранција као на неотпаковане уређаје?
Радије купи половни у продавници која купује половне. Аутлет су отварани и коришћени или уређаји са грешком. Не може ново и неотпаковано бити аутлет, осим ако није оштећено у транспорту. Тј. неко је морао да отвори да види оштећење.

Smart radi godinu dana pa zablokira a običan radi 2 godine pa izgori pozadinsko osvetljenje.
Ti si brt mario žešći maler. Sve ti izgori,polomi se , pokvari. :lol:
Znači mario kamen o kamen ili vrti drveni kolac, ne igraj se sa strujom.
Mene evo 7 godina služi VOX plaćen 100€.
Mislila sam da je zapravo jedina razlika što kod smart uređaja može da se "gleda unazad" ali ispade da nije .
Znači instaliranje kojekakvih gluposti je razlika.To mi nije bitno, prema tome ne mora smart može i stupid :lol:

Smart na kineskim televizorima znači samo youtube i ništa više.

A to smart ti permutuješ sa eonom to je dobra stvar ali radi samo na skupljim televizorima tipa samsung, lg, soni.

Kineski to ništa zabpravi.

Ti kao pitaš nešto, mi ti objasnimo pa se ti onda praviš pametna, ok. Samo da znaš trošiš nam vreme.

Smart na kineskim televizorima znači samo youtube i ništa više.

A to smart ti permutuješ sa eonom to je dobra stvar ali radi samo na skupljim televizorima tipa samsung, lg, soni.

Kineski to ništa zabpravi.

Ti kao pitaš nešto, mi ti objasnimo pa se ti onda praviš pametna, ok. Samo da znaš trošiš nam vreme.
Jel stvarno?
Pošto sam uzela taj sbb eon paket zbog eurosporta.
Gazda uma ugovor sa orionom a on u osnovnom paketu nema eurosport????
NEće da raskida ugovor a ja volim skijanje, skokove, snuker što ide preko es pa onda uzeh to ali samo tv ne i internet jer bi mi bilo preskupo da plaćam. Znači ne bih mogla da instaliram njihovu aplikaciju na tv-u tipa vivax,vox?

Jedno možda glupo pitanje ali ću ga ipak postaviti.
koja je zapravo razlika između smart i običnih televizora?
Ne postoji glupo pitanje, postoji samo glup odgovor ;)

Smart televizori pružaju mnogo više mogućnosti u pogledu pristupa sadržaju, interaktivnosti i integracije sa drugim uređajima, dok obični televizori pružaju osnovne funkcionalnosti za gledanje televizijskog sadržaja.

Jel stvarno?
Pošto sam uzela taj sbb eon paket zbog eurosporta.
Gazda uma ugovor sa orionom a on u osnovnom paketu nema eurosport????
NEće da raskida ugovor a ja volim skijanje, skokove, snuker što ide preko es pa onda uzeh to ali samo tv ne i internet jer bi mi bilo preskupo da plaćam. Znači ne bih mogla da instaliram njihovu aplikaciju na tv-u tipa vivax,vox?
Jesi li uzela paket sa smart boxom? Pretpostavljam da nisi cim ti treba vracanje programa?

Back