mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.275
I kada uzmu ljudi ovi gurnu negde u špajz sa turšijom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li uzela paket sa smart boxom? Pretpostavljam da nisi cim ti treba vracanje programa?
A i kod jeftinijih televizora smart deo, je obicno sranje. Bolje dokupiti android box ako je potrebno.Ma nije meni bitno vraćanje nego sam mislila da je to samo moguće na smart uređajima a opet mi je neverovatno da stari vox može da bude smart. I samo me zanimalo jel u tome fora.
Hoću inače da kupim novi tv ali ako to "smart" nije neka naročito bitna stavka uzeću "običan" jer uopšte nisu male razlike u ceni
Više nemaš tv da nije smart jbt. Imaš na kp sajtu izleti poneki 4k 43" smart fox za 15.000 din sa sve garancijom. Svadbarski poklonMa nije meni bitno vraćanje nego sam mislila da je to samo moguće na smart uređajima a opet mi je neverovatno da stari vox može da bude smart. I samo me zanimalo jel u tome fora.
Hoću inače da kupim novi tv ali ako to "smart" nije neka naročito bitna stavka uzeću "običan" jer uopšte nisu male razlike u ceni
Uzmes ovo i pretvoris tv u smartMa nije meni bitno vraćanje nego sam mislila da je to samo moguće na smart uređajima a opet mi je neverovatno da stari vox može da bude smart. I samo me zanimalo jel u tome fora.
Ne znam, ja sam bio uzeo s posla kad sam raspologao tom opremom, oni i zaboravili na to, sluzilo je iskreno svrsi igrao se 2-3 dana i vratio gde sam ga nasao, meni stvarno ne trebaJa imao glupost neopevana, ako nije original ništa ne radi. Da nabudžiš neku ap ide gomila spama usput i sporo je ko puž
Probaj sa drugim monitorom. Probaj otići u Safe Mode kada ne učitava drajvere za grafiku...Uz gornju ivicu monitora pojavljuju mi se neke horizontalne crte, koje menjaju boju u zavisnosti koja boja je u pozadini. Stalno su prisutne: na crnoj se uopšte ne vide, na beloj slabo, a na plavoj ili crvenoj - kao što vidite, dosta su uočljive.
Pogledajte prilog 1598401
Svi kablovi su u redu i imam najnovije drajvere za grafičku. Ima li neko ideju šta bi moglo da bude i šta bih još mogao da pokušam da ih eliminišem pre nošenja monitora u radnju u kojoj sam ga kupio, jer je još pod garancijom?
Пробај Линукс са флешаUz gornju ivicu monitora pojavljuju mi se neke horizontalne crte, koje menjaju boju u zavisnosti koja boja je u pozadini. Stalno su prisutne: na crnoj se uopšte ne vide, na beloj slabo, a na plavoj ili crvenoj - kao što vidite, dosta su uočljive.
Pogledajte prilog 1598401
Svi kablovi su u redu i imam najnovije drajvere za grafičku. Ima li neko ideju šta bi moglo da bude i šta bih još mogao da pokušam da ih eliminišem pre nošenja monitora u radnju u kojoj sam ga kupio, jer je još pod garancijom?
U Safe modu se takođe vide crte, a kada sam priključio stari monitor, crta nije bilo. Dakle, jasno je da je do monitora. Probao sam sa još nekim predlozima koje sam našao na netu i nije pomoglo, pa sam lepo otišao u radnju i podneo reklamaciju; šta me briga, još je pod garancijom.Probaj sa drugim monitorom. Probaj otići u Safe Mode kada ne učitava drajvere za grafiku...
Nemam ga. A i prilično sam siguran da bi i tamo bilo crta, jer kao što rekoh, na starom monitoru ih nema, znači kod samog monitora nešto nije u redu.Пробај Линукс са флеша
Ako ti ne pravi probleme,zasto bi,jedino za rezervu,kada taj ode.Razmišljam se da li da kupujem novi miš ili ne ... ovaj malo ostario (treća godina) .. šta mislite ?
Pa šta znam nekako ostario pa hajde rekoh da malo promenim iako mi je stvarno dobar onaj gaming razerov mišAko ti ne pravi probleme,zasto bi,jedino za rezervu,kada taj ode.
Imam obican laserski opticki mis i vertikalni opticki mis,pa pomalo menjam.nikakoda se naviknem na taj vertikalni.Doduse meni i nije problem,vec zena ne moze da se snadje.Imam i jedan bezicni laserski koji stoji pored,ako zatreba.Nisu to neke marke,ali ovaj opticki zicani,je preko 5 godina,jos je PS2 i radi mi super.Ovaj bezicni je A4Tech.Nije lose imati vise vrsta.I ako se covek veze za jednog.Pa šta znam nekako ostario pa hajde rekoh da malo promenim iako mi je stvarno dobar onaj gaming razerov miš
Ja ovaj jedan jedini i ne mrdam od njega ... nekako mi legao pod rukuImam obican laserski opticki mis i vertikalni opticki mis,pa pomalo menjam.nikakoda se naviknem na taj vertikalni.Doduse meni i nije problem,vec zena ne moze da se snadje.Imam i jedan bezicni laserski koji stoji pored,ako zatreba.Nisu to neke marke,ali ovaj opticki zicani,je preko 5 godina,jos je PS2 i radi mi super.Ovaj bezicni je A4Tech.Nije lose imati vise vrsta.I ako se covek veze za jednog.
a ja mislio svaštara za svašta nešto, a ono svašta al' samo hardwer i cene.S obzirom da sam primetio da se cesto otvaraju teme kako bi se neko pohvalio svojom konfiguracijom, pitao za cenu neke polovne komponente i sl. a takve teme cesto odu offtopic, postanu mesto za spam i chat i bivaju ili zakljucane ili brisane, otvaram ovu Svastaru... Ovo je tema gde mozete razmenjivati bilo kakve komentare vezane za Hardver... Davati savete jedni drugima, preporuke, razgovarati o cenama, ostavljati slike svojih kompjutera... Sta god zelite a da je vezano za oblast Hardvera...
Fanatik78
Budzet je do 30000din,koristice se za sve po malo pa i za igrice koje ne spadaju u najzahtevnije tipa Crysis itd:
Procesor: AMD Athlon II X2 240m - 4.795,00 din
Maticna: Gigabyte GA-MA770-UD3 - 6.246,00 din
Graficka: VGA SAPPHIRE - ATI Radeon HD4650 512 MB - 3.975,00 din
Memorija: 2 x 1GB DDR2 Geil PC800 Black Dragon - 4.047,00 din
DVD-RW: SAMSUNG DVD-RW SH-S223B/BEBE - 1.863,00 din
HARD DISK: WD 500 GB WD5000AAKS, SATA II, 16MB - 4.454,00 din
Kuciste sa napajanjem: Kuciste Cooler Master Tower Elite 332 420W - 5.400,00 din
Cena: 30780 din
Molio bi za vase misljene o racunaru i ako imate bolji predlog predlozite
Hvala unapred![]()