Kompjuterska svaštara

• Začetnik teme Začetnik teme epox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije to zanimljivo i kosta vise..

nema furune u lian li 011D, ima odlican airflow..bit ce 13 ventilatora, a cak i naprijed se moze uzeti dodak mesh pa ubaciti jos 3 ventilatrocica..:mrgreen:

image
Nemoj 13 , bolje 14.

Sad te razumem, u Srbiji u bilo kojoj radnji mozhesh da sklopish za 20-50 evra :P
I to je dz ako su svi delovi iz iste radnje :P

ovdje nije tako..zato je problem prodati novu konfiguraciju za recimo 2500-3000 funti, pa cak i skuplje nesto...pricam o privatnom licu, da sklopi i stavi na ebay..skupocjene konfiguracije ljudi kupuju iz pc radnji, sa garancijom do 3 godine na konfiguraciju, dijelove popravka i tako to..ko se konta u sklapanje, vecinom sklopi sam sebi jer se dobro ustedi..

kod mene nekakvi transferi na poslu...pitam hr nove kompanije sta koriste za izvjestaje..kazu olovka i papir pa onda pitaju dal to znaci da necete preci kod nas..rekoh ne, pa sam im postavio pitanje da mi dadnu 10 razloga zasto bi preso kod njih i sa racunara preso na olovku i papir..ko da radim u africi, stoka stedi na racunarima..

Valjda je ovo pravo mesto da postavim pitanje vezano za fontove instalirane na kompu i Fotošop...

Skinuo sam s jednog foruma paket od preko 300 fontova i instalirao ih, tj. ubacio ih u folder Fonts u Control Panelu. Kada sam nakon toga uzeo da radim u Fotošopu, počeo je stalno da se prekida sam od sebe, tj. da "krešuje". I to uvek kada bi mi bila aktivirana alatka za unos teksta (Horizontal Type Tool), program bi se gasio sam od sebe kada bih hteo nešto da uradim, npr. da snimim promene u nekom projektu ili da ga zatvorim. Inače, nisam koristio ništa od tih novih fontova, ali bilo mi je jasno da su oni problem, pa sam ih pobrisao. I problem je nestao, sada Fotošop opet normalno radi. Dakle, neki od tih fontova je bio problematičan samim tim što je bio instaliran, iako ga čak nisam ni koristio u Fotošopu. Zna li neko može li nekako da se vidi koji je to font koji je uzrokovao da se Fotošop gasi, jer sigurno nisu svih 300 i nešto bili problem?

Back