gost 213266
Domaćin
- Poruka
- 3.903
Imate li preporuku za nekoga ko sastavlja konfiguracije? Trebao bi mi neki pc koji bi pristojno mogao da izgura novije naslove, mada nisam zahtevan kao gejmer. Taj pc bih najvise upregnuo za programiranje, ali ako se lepo pokaze na igricama, sljakace za sve. A i voleo bih da ponekad odigram nesto. Ssd + hard disk kombinacija mi najvise dolazi u obzir, s tim da ssd ne mora da bude velikog kapaciteta, samo za os, znaci negde 128-256G. Bilo bi pozeljno da cpu bude Intelov jer bih se igrao malo u slobodno vreme i sa Android developmentom, a za to je Intel pozeljniji.
Kupiti gotovu konfiguraciju, ili traziti nekoga da mi sastavi ovo? Okvirno oko 100k rsd, izvodljivo ili ne? Nije mi problem da izdvojim i vise ukoliko je neophodno, ali mi je nekako mrsko da dajem vise nego sto treba, jer mi ne treba zver od masine
Kupiti gotovu konfiguraciju, ili traziti nekoga da mi sastavi ovo? Okvirno oko 100k rsd, izvodljivo ili ne? Nije mi problem da izdvojim i vise ukoliko je neophodno, ali mi je nekako mrsko da dajem vise nego sto treba, jer mi ne treba zver od masine