hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.241
evo interesantne stvarčice https://www.raspberrypi.org/ - mali računar koji može da se programira i da radi i kao mikrokontroler - znači kontrola nečega - nisam lepo napisala ali razumećete 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zna li neko sta se radi na ovom snimku?
molim va,s samo oni koji sigurno znaju
zna li neko sta se radi na ovom snimku?
molim va,s samo oni koji sigurno znaju
zameni bateriju cr2032 na matičnoj ploči sa novom i podesi bios
Evo radi opet. I datum je ostao "normalan" kao što sam sinoć namestila. Bez problema se "digo" kad sam ga upalila nije iskakalo obaveštenje
Najviše mrzim da kopam po kućištu ali ću u svakom slučaju morati to da uradim.
Inače konf. je poprilično bajata. Dal će to onda da predstavlja problem da se nađe baterija kao što je slučaj kad se radi o bajatim mobilnim telefonima?
I kako baš meni da se dešavaju i neke stvari koje se retko dešavaju![]()
pa ne moraš kod časovničara imaš ih bilo gde po radnjama za računare samo izbegavaj kineske za dvadeset dinaraAjoj majko
Hvala snejks. Izvini brate ali meni prvo na um pala satara za meso i kasapin. Tek sad skapirah nasta mislis.
Znaci da pitam kod sajdzije,casovnicara? To mogu tek sutra.
Hvala opet![]()
ni slučajno ne stavljasj kineske baterije kupi kod satara košta oko 200 dinara
- - - - - - - - - -
ovo je zato što ga nisi isključivala iz struje čim ga isključiš biće ćaooo
pa nije da mi je slab fond nego sam u tome momentu napisao satara pošto ne može da se osete stavljanje naglasaka na slovo a zato ispada da sam joj rekao da ide kod mesarskog alatada sam napisao da ide kod satar-a pretpostavljam da bi drugačije shvatila ali dobro je shvatila je ona šta jojh trebatj ko joj trebaСЛАБ ТИ ЈЕ ФОНД...СРПСКИХ РЕЧИ...
- - - - - - - - - -
Не мора да значи. Довољно ће бити да уради " исто " што и прошли пут...
Она не спада у ...Хакер - ЛИКОВЕ...који стално нешто чачкају по биосу и.т.д. ....( Њен комп ради стално на дифолту
)
ni slučajno ne stavljasj kineske baterije kupi kod satara košta oko 200 dinara
e ja ću ovde, pošto ne znam gde da pitam
možda neko zna
imam lg smart tv i ne znam kako se brišu slike
pa ako ima neko ko zna, da mi napiše kako