Kompjuterska svaštara

• Začetnik teme Začetnik teme epox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Батерија на плочи ти рикњава... ако није већ рикнула...
то се не дешава често...
отвориш кучиште, има у доњем углу на матичној једна сјајна батерија, прочиташ која је, купиш нову, и клик...

Evo radi opet. I datum je ostao "normalan" kao što sam sinoć namestila. Bez problema se "digo" kad sam ga upalila nije iskakalo obaveštenje
Najviše mrzim da kopam po kućištu ali ću u svakom slučaju morati to da uradim. :roll:
Inače konf. je poprilično bajata. Dal će to onda da predstavlja problem da se nađe baterija kao što je slučaj kad se radi o bajatim mobilnim telefonima?
I kako baš meni da se dešavaju i neke stvari koje se retko dešavaju :roll:

Upalih komp malopre i posle promotivne slike asusa, iskoči ovo

Ja sam išla na F2 opciju, digo se sistem za sad radi normalno (ne znam šta će biti kad ga ponovo startujem) a jedino čudno što sam primetila je datum 31.12.2001
zameni bateriju cr2032 na matičnoj ploči sa novom i podesi bios
ni slučajno ne stavljasj kineske baterije kupi kod satara košta oko 200 dinara

- - - - - - - - - -

Evo radi opet. I datum je ostao "normalan" kao što sam sinoć namestila. Bez problema se "digo" kad sam ga upalila nije iskakalo obaveštenje
Najviše mrzim da kopam po kućištu ali ću u svakom slučaju morati to da uradim. :roll:
Inače konf. je poprilično bajata. Dal će to onda da predstavlja problem da se nađe baterija kao što je slučaj kad se radi o bajatim mobilnim telefonima?
I kako baš meni da se dešavaju i neke stvari koje se retko dešavaju :roll:

ovo je zato što ga nisi isključivala iz struje čim ga isključiš biće ćaooo

zameni bateriju cr2032 na matičnoj ploči sa novom i podesi bios
ni slučajno ne stavljasj kineske baterije kupi kod satara košta oko 200 dinara

- - - - - - - - - -

ovo je zato što ga nisi isključivala iz struje čim ga isključiš biće ćaooo

СЛАБ ТИ ЈЕ ФОНД...СРПСКИХ РЕЧИ...:think:

- - - - - - - - - -

Не мора да значи. Довољно ће бити да уради " исто " што и прошли пут...:aha2:

Она не спада у ...Хакер - ЛИКОВЕ...који стално нешто чачкају по биосу и.т.д. ....:nono3: ( Њен комп ради стално на дифолту ;) )

Poslednja izmena:
СЛАБ ТИ ЈЕ ФОНД...СРПСКИХ РЕЧИ...:think:

- - - - - - - - - -

Не мора да значи. Довољно ће бити да уради " исто " што и прошли пут...:aha2:

Она не спада у ...Хакер - ЛИКОВЕ...који стално нешто чачкају по биосу и.т.д. ....:nono3: ( Њен комп ради стално на дифолту ;) )
pa nije da mi je slab fond nego sam u tome momentu napisao satara pošto ne može da se osete stavljanje naglasaka na slovo a zato ispada da sam joj rekao da ide kod mesarskog alatada sam napisao da ide kod satar-a pretpostavljam da bi drugačije shvatila ali dobro je shvatila je ona šta jojh trebatj ko joj treba

Back