tara Buduća legenda Poruka 35.576 23.02.2008. u 10:43 - kompenzacija umesto kirije, da li bi pristale? #76 znas,sumnjam na ovog postavljaca teme,cini mi se da ima stan i da ga izdaje za prljav ves,pa sve razmisljam da mu posaljem pp...
znas,sumnjam na ovog postavljaca teme,cini mi se da ima stan i da ga izdaje za prljav ves,pa sve razmisljam da mu posaljem pp...
D Dana Poznat Poruka 9.936 23.02.2008. u 13:27 - kompenzacija umesto kirije, da li bi pristale? #77 Ne chasi ni chasa!
K Karlito Brigante Poznat Banovan Poruka 9.306 23.02.2008. u 16:52 - kompenzacija umesto kirije, da li bi pristale? #78 tara623: znas,sumnjam na ovog postavljaca teme,cini mi se da ima stan i da ga izdaje za prljav ves,pa sve razmisljam da mu posaljem pp... Kliknite za proširenje... Mazni komšinici malo prljavog veša pa mu pošalji kao avans.
tara623: znas,sumnjam na ovog postavljaca teme,cini mi se da ima stan i da ga izdaje za prljav ves,pa sve razmisljam da mu posaljem pp... Kliknite za proširenje... Mazni komšinici malo prljavog veša pa mu pošalji kao avans.
dragojIo Aktivan član Poruka 1.612 23.02.2008. u 21:41 - kompenzacija umesto kirije, da li bi pristale? #79 tara623: znas,sumnjam na ovog postavljaca teme,cini mi se da ima stan i da ga izdaje za prljav ves,pa sve razmisljam da mu posaljem pp... Kliknite za proširenje...
tara623: znas,sumnjam na ovog postavljaca teme,cini mi se da ima stan i da ga izdaje za prljav ves,pa sve razmisljam da mu posaljem pp... Kliknite za proširenje...