Komp nece da se ugasi!!!

Wizzzz

Aktivan član
Poruka
1.057
Imam jedan problem...Komp mi je neko wreme radio kako treba a sada nece da se ugasi....Kada stisnem alt+F4 stisnem ono crveno dugme...Krene da se gasi,pojavi se crni ekran i onda se ponowo upali...Stwarno neznam u cemo je problem..Ako moze neka pomoc:)

Moja sestra ima slična problem,samo kod nje kad pritisneš komandu shut down ili restart,jednostavno se ništa ne desi...Nego moraš da restaruješ dole na kućištu pa tek onda ugasiš pre nego što uđeš u profil:think:

Ovo je unikatni problem pošto smo do sad imali samo probleme sa računarimakoji se nisu htjeli upaliti. Bilo kako bilo, mislim da ti je OS zreo za reinstalaciju. Možda će ti privremeno pomoći Tune Up Utilities, sa svojim popravkama registry baze i sistemskih fajlova ali reinstalacija je neizbježna.

Imam jedan problem...Komp mi je neko wreme radio kako treba a sada nece da se ugasi....Kada stisnem alt+F4 stisnem ono crveno dugme...Krene da se gasi,pojavi se crni ekran i onda se ponowo upali...Stwarno neznam u cemo je problem..Ako moze neka pomoc:)

Zašto istu temu dva puta otvaraš.?? Jesi li išta od onoga što ti je sugerisano probao....Ja ostajem pri stavu da imaš hardverski problemmm

Back