Komforan i nov auto, za samo 10.000 evra?

• Začetnik teme Začetnik teme KiZo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajd navedi cenu nekog dela da bi videli dali je to stvarno skupo!
Garantujem da ne znas nijednu ida ti je samo uglavi od rodjenja ucrtano da su francuzi skupi za odrzavanje a Golf i nemci jeftini.
Sve se to promenilo od tih 90`-tih i sad je cena odrzavanja te Thalie veoma pristupacna.
Osim ako ne poredis cenu sa odrzavanjem Yuga i Punta?

Ja moram da ti kazem da nisi u pravu u vezi francuza...
da je udoban,lep,konforan,da je potrosnja do 10 litara plina u gradu,sve to stoji,ali pazi sad:
pre nedelju dana cuje se nesto kako malo bruji ispod haube...cvrc mrc ispade 300e(kajis i jos neki deo blizu kajisa),inace majstor kaze da je ovo i "dobro" sta je moglo biti :eek:
pre 2 dana isto nesto bruji...sta je sad?! otisla pumpa i jos nesto...ajmo jos 100e
znaci 400e za nedelju dana :confused:
Reno jeste Reno...ali je sto se tice odrzavanja uzas :S
napisao sam u nekoj temi,uvek cu podrzati kupovinu francuza,ali sad nesto da dodam:
ko nema para za odrzavanje posle 100k kilometara,neka ga zaobidje,ili proda..!

Dobro si objasnio koji su delovi crkli, po ovom cu sigurno zakljuciti da su skupi za odrzavanje :eek: :eek: ustvari pre bi zakljucio da te je majstor odrao posto nisi ni napisao koje delove je manjao za 400e.ako ti se i cale ne razume, velika verovatnoca da ti je uzeo za spaner-sapnere i kais 300e sto je dranje jer to ne kosta toliko. Nisu skupi za odrzavanje kako se prica.

Poslednja izmena:
ne razumem kako elektronika gresi pri ocitavanju a u pitanju su motori sa direktnim ubrizgavanjem. meni se i slaze cak sa rezervoarom +-10%. mnogo ste navikli na polovnjake a polovna kola ce uvek trositi vise od novih ,a izmedju ostalog su nova kola povozitija.

Kako ne razumes , pa jednostavno je kao sto si rekao , to je elektonika i naravno da postoje greske u elektronici,sta je tu toliko cudno. Meni n.primer pokazuje tacno ali imao sam jedan auto koji nije pokazivao uospte tacno, kao sto znam dosta primera da pokazuje ne tacnu potrosnju.

ma ima napisano sta je menjano brate moj samo me mrzi da silazim dole po servisnu knjizicu...
inace renault scenic 2001 je u pitanju...
lep je ali i skup
zaobilazite ga osim ako necete da imate veeeeliku porodicu,posto 5-oro sedi najnormalnije..
a sto se tice ribica na zadnjem,neprevazidjen je :)))

80 ks, pa i nije, ali bas to i mene netvira, i registracija manja i manji potrosac a i odrzavnje, i onako je evrodizel skuplji od benzina, ipak nemoze da se meri sa odrzavnjem korenca i kvalitetom i snagom rumuna, on je ipak mali nemac sa 80 ks a to nije malo za nega, koliko kosta wv golf 1,4 benzinjara, po meni je fokus lepsi, a sigurno je stabilniji i trajniji od golfa, kada izadje nov fokus i ostali idu dole 3 soma, samo kako ga najavljuju vredece...
i ovo je sa porezom carinom sve, obicno daju samo reklamu da bi otisao, np- daciju 7 777 a kada odes 10 077......
isti motor, isti rang, mada mi se ovaj jeftiniji ford 7000 evra vise svijda, i pazi cenu, jos koliko je slagao wv diler, a od opreme mislim da ima plastificiranu bravicu za vrata.....
http://www.volkswagen.rs/files/rs/download/datei/novi_golf_cenovnik_01_2011.pdf

Poslednja izmena:

Back