veci od hundai i20 a po kvalitetu verovatno isti je kia ceed a cena je 10500e
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakva li je ta dacia sandero 1.6?
ko koga zajebava? jel ti 100ks za 1.8 motor malo ,ili mnooogo?
i nije limuzina ,znaci ne interesuje me bmw ,mercedes i ostala egzotika, neki "narodni auto " sto bi rekli ,bez egzoticne elektronike i motor 1.6-1.8 a sa sto vise prostora.
rekao sam 10k pocetnom cenom ,jer ce naravno sa svim idiotskim dazbinama izaci mnogo vise...
Mitsubishi Outlander i nećeš se zajebati :
http://www.polovniautomobili.com/oglas435561/mitsubishi_outlander_20_b/
, jer ono što ti hoćeš za te pare, a da je novo i dobro, nećeš naći, sem malih automobila.
kakva li je ta dacia sandero 1.6?
ko koga zajebava? jel ti 100ks za 1.8 motor malo ,ili mnooogo?
i nije limuzina ,znaci ne interesuje me bmw ,mercedes i ostala egzotika, neki "narodni auto " sto bi rekli ,bez egzoticne elektronike i motor 1.6-1.8 a sa sto vise prostora.
rekao sam 10k pocetnom cenom ,jer ce naravno sa svim idiotskim dazbinama izaci mnogo vise...
Vidjao sam ih po gradu ,definitivno su najpovoljnije ,raspitacu se ,ali su vise dzip- verzija nego sedan, reno talija mi se zaista svidja i jeste dobar automobil ali su mu skupi rezervni delovi ko za svakog francuza.
Tih 136 KS na 4x4 pogon je nedovoljno. Outlander će u gradu (pogotovo u BG) da troši preko 13l/100km.
Tih 136 KS na 4x4 pogon je nedovoljno. Outlander će u gradu (pogotovo u BG) da troši preko 13l/100km.
A koji to 4x4 trosi kao i putnicki auto?
Nijedan
Iznenadice te da mi je Kia Sorento 4x4 sa 2,5 dizel motorom i automatskim menjacem trosila oko 12l u gradskoj voznji dok recimo bilo koji putnicki auto sa 1,6 benzincem trosi oko 10l a....
bilo bi dobro da ne trosi vise od 7l u kombinovanoj voznji.
Znas samo sta je problem sa Thaliom?
Rade je turci i kvalitet je slabiji.Ja sam na mojoj 1,4 morao na 102k km da skidam glavu i da menjam dihtung jer je pocelo skroz u krug da joj curi ulje.
Ista prica ti vazi i za Daciu kojoj kvacilo odlazi na oko 60k km sto kod renoa nema sanse da se desi ni na 150k km.
Ali zato je placas duplo jeftinije.Nisu oni ludi da ti daju dobar kvalitet za te pare.
A i ta kombinovana ti podrazumeva 8 u gradu i 6 na otvorenom a to moze da postigne samo 1,2 motor.
Potrosnja na displeju nije relevantna. Pun rezervoar, pa onda opet pun rezervoar i to je realna potrosnja. I tako nekoliko puta.
2 hiljade kubika, benzinac i više nego dovoljno.
Potrosnja na displeju nije relevantna. Pun rezervoar, pa onda opet pun rezervoar i to je realna potrosnja. I tako nekoliko puta.