Komforan i nov auto, za samo 10.000 evra?

• Začetnik teme Začetnik teme KiZo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
10.000e i motor 1,800cc ne 1,9,2,0.
manja kubikaza zbog carine, pdv-a,registracije,potrosnje. a opet sasvim dovoljno konja (oko 100 KS) za poneko preticanje i neku normalnu ,komfornu , krstarecu , opustenu ,voznju po nasim putevima sa smesnim ogranicenjima.
necu da se nabijam po hedzbekovima pa posle pola sata da me sve boli.a opet necu ni da jurcam jer nemam gde... razumes sad?

ej ljudi, ovaj vas zaj...a. Ma daj, hoćeš da budeš frajer, sa limuzinom, preko 100ks, da ne korodira... i tralala... Da ili ti je palo na pamet pitanje "Zašto ljudi onda kupuju vozla od 20k ili 30k, ako sve to može da se dobije za 10k?".
Pa ne može kvalitetan, komforan auto za te pare, a da je nov. Ne može ni polovan Volvo V50 polovan za te pare. Ako hoćeš ispod te cifre, mora da bude 4-5 godina stara limuzina, a da nije VW ili neki premium brend. Premium brendovi kao Audi, Alfa 159, Mercedes ili BMW drže cenu i posle 5 godina preko 10k.

kakva li je ta dacia sandero 1.6?
ko koga zajebava? jel ti 100ks za 1.8 motor malo ,ili mnooogo?
i nije limuzina ,znaci ne interesuje me bmw ,mercedes i ostala egzotika, neki "narodni auto " sto bi rekli ,bez egzoticne elektronike i motor 1.6-1.8 a sa sto vise prostora.
rekao sam 10k pocetnom cenom ,jer ce naravno sa svim idiotskim dazbinama izaci mnogo vise...

i nije limuzina ,znaci ne interesuje me bmw ,mercedes i ostala egzotika, neki "narodni auto " sto bi rekli ,bez egzoticne elektronike i motor 1.6-1.8 a sa sto vise prostora.
rekao sam 10k pocetnom cenom ,jer ce naravno sa svim idiotskim dazbinama izaci mnogo vise...

Mitsubishi Outlander i nećeš se zajebati :
http://www.polovniautomobili.com/oglas435561/mitsubishi_outlander_20_b/
, jer ono što ti hoćeš za te pare, a da je novo i dobro, nećeš naći, sem malih automobila.

Dacia Sandero je niskobudžetan automobil i cena mu je srazmerna u odnosu na kvalitet. Poznajem nekoliko ljudi koji voze Sandero i zadovoljni su.

Vidjao sam ih po gradu ,definitivno su najpovoljnije ,raspitacu se ,ali su vise dzip- verzija nego sedan, reno talija mi se zaista svidja i jeste dobar automobil ali su mu skupi rezervni delovi ko za svakog francuza.

Ajd navedi cenu nekog dela da bi videli dali je to stvarno skupo!
Garantujem da ne znas nijednu ida ti je samo uglavi od rodjenja ucrtano da su francuzi skupi za odrzavanje a Golf i nemci jeftini.
Sve se to promenilo od tih 90`-tih i sad je cena odrzavanja te Thalie veoma pristupacna.
Osim ako ne poredis cenu sa odrzavanjem Yuga i Punta?

bilo bi dobro da ne trosi vise od 7l u kombinovanoj voznji.

Znas samo sta je problem sa Thaliom?
Rade je turci i kvalitet je slabiji.Ja sam na mojoj 1,4 morao na 102k km da skidam glavu i da menjam dihtung jer je pocelo skroz u krug da joj curi ulje.
Ista prica ti vazi i za Daciu kojoj kvacilo odlazi na oko 60k km sto kod renoa nema sanse da se desi ni na 150k km.
Ali zato je placas duplo jeftinije.Nisu oni ludi da ti daju dobar kvalitet za te pare.
A i ta kombinovana ti podrazumeva 8 u gradu i 6 na otvorenom a to moze da postigne samo 1,2 motor.

Dacia Sandero Stepway
post-16704-1269496081.jpg

Fin autic,skoro kad sam vukao clio u servis gledao sam ih tako da nisu nesto skupe....a definitivno su dosta ispod 10.000eura. Unutrasnjost je super fina,meni se svidja da imam lova kupio bi :)

Znam lika koji je uzeo daciu logan 2005,samo ima servo,abs i klimu,ugradio plin i presao je s njom 300.000 kaze nije imao problema izuzev redovnog odrzavanja,nije se nista zalio ni na kakve nedostatke....
Sad mozda je on naletio na neki dobar primjerak,ali gledam taksisti isto voze tog logana i po 250.000-300.000 hiljada na satu jest,da kod njih cvakce nesto svasta ali ipak ide....Izgleda da je sve stvar odrzavanja....

Ipak kao i sve koliko para toliko muzike ali da imam love definitivno bi uzeo taj aftic :) ili bas da imam love Clio III 2.0 RS :)

yoyosport_1126947127_clio_3_rs.jpg

:per:

Znas samo sta je problem sa Thaliom?
Rade je turci i kvalitet je slabiji.Ja sam na mojoj 1,4 morao na 102k km da skidam glavu i da menjam dihtung jer je pocelo skroz u krug da joj curi ulje.
Ista prica ti vazi i za Daciu kojoj kvacilo odlazi na oko 60k km sto kod renoa nema sanse da se desi ni na 150k km.
Ali zato je placas duplo jeftinije.Nisu oni ludi da ti daju dobar kvalitet za te pare.
A i ta kombinovana ti podrazumeva 8 u gradu i 6 na otvorenom a to moze da postigne samo 1,2 motor.

Nije tacno moj puntisha trosi 4,8 /100km prosecno - pise na displeju.
a ima 1.2 motor , vozio sam ga evo vec 12.000km i bio na prvom servisu.

Back