Komforan i nov auto, za samo 10.000 evra?

• Začetnik teme Začetnik teme KiZo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mozes da kazes da je to zvaka za malu decu ja bi prvi kupio neki nov auto tipa fiat pundo ,grande punto ,ford focus mozda neku opel corsu nego nekog audija,bmw,mercedes starog 10 godina ... A da su delovi za te premiuim klase skuplji , ne mozes da kazes da nije istina jer jesu skuplji ... Jer bas zbog toga sto su stari automobili i zato sto se ne proizvode vise skuplji su ... A za ove klase automobila o kojiima mi pricamo delovi su pristupacni ... I kada kupis nov auto imas garanciju a sta je sa tim polovnjacima ?? Mislim ruku na srce mozes da ubodes extra polovan auto ali moras da imas ili mnogo srece ili da se mnogo dobro razumes u automobile i da ga uzmes pod lupu pre nego sto das 10 . 000 e za polovan auto .... Jos kad pogledas ti automobili vise klase o kojima pricas i vise trose .. Uzmi na primer kia automobili sta bi falilo da uzmes novu kiu ceed za 10.990 7 godina garancija ?? Pa ako oces po tvome da je auto posle 3 godine raspad sistema onda ti auto pod garancijom i prodajes gde to ima ??

Taj auto posle 3 godine nije nizasta i dabogda ako dobijes pola od onoga za koliko si ga kupio,a taj koji je desetak godina star ako je iole u dobrom stanju cena mu pada vrlo malo tako da se gubi minimalno.Takodje 10 godina je dovljno da se utvrdi koji modeli su dobri a koji nisu,naravno da ces pazariti onaj koji se pokazao da je imao najmanje greski,takodje postoji dosta automehanicara koji dobro poznaju te automobile,a i lako je naci polovne delove,ako neces bas polovne imaju OEM delovi ako su ti original preskupi a da imaju dobar kvalitet.

Ne mozes da kazes da je to zvaka za malu decu ja bi prvi kupio neki nov auto tipa fiat pundo ,grande punto ,ford focus mozda neku opel corsu nego nekog audija,bmw,mercedes starog 10 godina ... A da su delovi za te premiuim klase skuplji , ne mozes da kazes da nije istina jer jesu skuplji ... Jer bas zbog toga sto su stari automobili i zato sto se ne proizvode vise skuplji su ... A za ove klase automobila o kojiima mi pricamo delovi su pristupacni ... I kada kupis nov auto imas garanciju a sta je sa tim polovnjacima ?? Mislim ruku na srce mozes da ubodes extra polovan auto ali moras da imas ili mnogo srece ili da se mnogo dobro razumes u automobile i da ga uzmes pod lupu pre nego sto das 10 . 000 e za polovan auto .... Jos kad pogledas ti automobili vise klase o kojima pricas i vise trose .. Uzmi na primer kia automobili sta bi falilo da uzmes novu kiu ceed za 10.990 7 godina garancija ?? Pa ako oces po tvome da je auto posle 3 godine raspad sistema onda ti auto pod garancijom i prodajes gde to ima ??

7 godina ili 150.000 km ako se ne varam. Meni to ne bi trajalo nego oko 2 godine

Jer bas zbog toga sto su stari automobili i zato sto se ne proizvode vise skuplji su ...
Delovi za premium automobile su uvek skupi, nevezano za godine, skupi su danas kad je nov, biće skupi za 10 godina, i za 20 i za 40, zato što je automobil te klase i uvek će imati skuplje delove od automobila iste starosti klase ispod.
Nov automobil kupuje ili onaj ko ima para da ga posle 5-6-7 godina proda i opet kupi nov, ili onaj ko godišnje prelazi 5.000 pa je figurativno rečeno "miran do kraja života".
U Srbiji nemaju svi para za nov automobil, nema svako u kešu 10-15 soma niti svako može da uzme i isplaćuje kredit na takve sume.

Ma za 10.000 danas stvarno super nov auto moze da se kupi mislim da to vise nije dilema
npr ford focus novi nista mu ne fali za 9.999
Sada je samo stvar ukusa dal neko oce da vozi malo losiji auto a nov ili dal ce neko voziti napucanog mercedesa ili bmw-a a starije godiste ...
100 ljudi 100 cudi :)

Poslednja izmena:

Back