Komentari ukucana kad ste im rekli da bi polagali za auto?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
46.990
Eto da li su bili sokirani,zateceni ili ste mozda sin automehanicara te je ocekivao?Da li je nekog od vas neko (otac,majka,ocuh,maceha,usvojitelji,brat,sestra itd.isl.) odgovarao od toga?
Kako su reagovali u odnosu na to kako ste ocekivali da ce reagovati?
Ili niste polagali nije vas to zanimalo a oni ocekivali da vas ne zanima,bilo im u redu?

Eto da li su bili sokirani,zateceni ili ste mozda sin automehanicara te je ocekivao?Da li je nekog od vas neko (otac,majka,ocuh,maceha,usvojitelji,brat,sestra) odgovarao od toga?
Ili niste polagali nije vas to zanimalo a oni ocekivali da vas ne zanima,bilo im u redu?
Očekivalo se i znalo. I ne vidim što bi me neko odgovarao.

Očekivalo se i znalo.
Jesi govorio ti ili su te pitali mozda?
I ne vidim što bi me neko odgovarao.
Nedostatak vozacke kulture uopsten,nedostatak celog asfalta te truckavost sa rizikom da sklizne sve kraj puta ili se zakuca u nesto, previse adrenalina da mlada osoba vozi,previse bahatih "znas ti ko sam ja" ucesnika u saobracaju itd.isl.

Jesi govorio ti ili su te nagovarali mozda?

Nedostatak vozacke kulture uopsten,nedostatak celog asfalta te truckavost sa rizikom da sklizne sve kraj puta ili se zakuca u nesto, previse adrenalina da mlada osoba vozi,previse bahatih "znas ti ko sam ja" ucesnika u saobracaju itd.isl.
Ja sam htio. I ne kajem se. A što se tiče bahatih ako je sudbina zakucaće se budala u bus u kome si. Ili u auto u kom te neko vozi.

Eto da li su bili sokirani,zateceni ili ste mozda sin automehanicara te je ocekivao?Da li je nekog od vas neko (otac,majka,ocuh,maceha,usvojitelji,brat,sestra itd.isl.) odgovarao od toga?
S koliko godina si položila?

Moji bili protiv toga. Iako sam položila sve iz prve, iako tučem godišnje ogromnu kilometražu, po mojima nisam nikad, niti ću biti vozač. Sama platila, sama položila (mislim na podršku). Nije mi žao, štaviše, boli me briga. Ni od koga ne zavisim, nikoga ne moljakam da me preveze od tačke A do tačke B. A od njih niko do dana današnjeg nije seo sa mnom u auto. Ne zato što nisam dozvolila, jednostavno nisu hteli.

A od njih niko do dana današnjeg nije seo sa mnom u auto. Ne zato što nisam dozvolila, jednostavno nisu hteli.
Ti u voznji?
1727130926689.gif

Komentari mojih ukućana su bili vezani za finansijski deo.
Nije bilo ni malo lako finansirati obuku.

Back