timmy
Ističe se
- Poruka
- 2.760
ujutru mi se nista ne radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Khm, khm... 8) 8) 8)blondi:probaj sa jutranjim sexom 8) možda promeniš mišljenjetimmy:Sada posle posla mi nista ne fali.Ujutru sveeee![]()
:shock: i ti smeš da se prijaviš na konkurs jovake i gazdinke auuuuuuuutimmy:ujutru mi se nista ne radi

Jutros kukam, fali mi shashava cigaretica.. Mozda mi je ustvari sve vreme nedostajao Rasta :?rastamann:Nije tachno...Ja imam sve i zadovoljan sam....Buahahahahah
E, da priznam i ti si nedostajao.. ceo dan ni glasa od tebe.. uhh al' gde ima navike, tu ima i odvike...Incognito:Zabava za sirotinju...![]()
![]()
![]()
hehe rasta yebi ga mi smo moderatori lj&s pa moramo o tome a tebi preostaje da pričaš svašta... sve po JUSurastamann:Pochinjem da mislim da se vash ceo zivot svodi samo na sex...
Mrzi te da idesh u prodavnicu...Kre*nesh se i sve ti se stvori tu...
...U dugovima si...Kre*nesh se i nestanu...odjednom tebi duzni ljudi....
hehehehe
:wink:Dragi kolega, obrati paznju "LJUBAV i Seks"... :wink:rastamann:Pochinjem da mislim da se vash ceo zivot svodi samo na sex...
Mrzi te da idesh u prodavnicu...Kre*nesh se i sve ti se stvori tu...
...U dugovima si...Kre*nesh se i nestanu...odjednom tebi duzni ljudi....
hehehehe

"LJUBAV i Seks" ma boldovano da bolje vidu :wink: jer ovaj prvi deo foruma svi su zaboraviliGazdarica:Dragi kolega, obrati paznju "LJUBAV i Seks"... :wink:![]()
Nije valjda opet zelena? Meni se ili uchinilo ili mi bash to fali od jutros...boojaTya:Kad sve saberes i oduzmes - i jeste..