KOME STA FALI?

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nina2:
Jedva cekam da prodje jesen/zima. I da ne patim vise od insomnie. I da ovde ima vise ljudi u ovo doba noci. I da se zaljubim konacno opet. I da prestanu da me smaraju vajni frajeri, zenskarosi koji misle da je dovoljno da se nasmeju pa da riba padne s nogu. I hocu da dobijem delimicnu amneziju pa da zaboravim ali samo stvari koje zelim da zaboravim. I...
Dodji malo dole, ovde spavamo ko zaklani(ili smo stvarno) :wink:

Cekam kuma:
Nina2:
Jedva cekam da prodje jesen/zima. I da ne patim vise od insomnie. I da ovde ima vise ljudi u ovo doba noci. I da se zaljubim konacno opet. I da prestanu da me smaraju vajni frajeri, zenskarosi koji misle da je dovoljno da se nasmeju pa da riba padne s nogu. I hocu da dobijem delimicnu amneziju pa da zaboravim ali samo stvari koje zelim da zaboravim. I...
Dodji malo dole, ovde spavamo ko zaklani(ili smo stvarno) :wink:

Dolazim, vec u nedelju. :wink:

Pa ovako.Pod a)malko volje da pocnem da ucim,b)da neko moju totalnu iskrenos pretvori u umerenu,c)jedan koncert robbia w. u bgd-u,d)prostora(keva=100 ljudi),cesce vidjanje sa voljenom(prvi put da mi to toliko fali)(sad sam uplasen,keva stalo spominje neku snajku)alo bre kakva snajka!!!! :shock:

Back