..............i fali mi.................DA PROLAZIM KROZ ZIDOVE.........................i................... CAROBNI STAPIC.................. I.................ZLATNA RIBETINA!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:to je bar lako-CMOKdevojka_bgd:...meni fali poljubac mali....ops:
ops:...da bilo je lako...evo i tebi jedan-Cmok...jer poljubac nije poljubac ako je neuzvracen....timmy:to je bar lako-CMOKdevojka_bgd:...meni fali poljubac mali....ops:
ops:
ops:Ja imamenergicna:..............i fali mi.................DA PROLAZIM KROZ ZIDOVE.........................i................... CAROBNI STAPIC.................. I.................ZLATNA RIBETINA!!!!!!!!!!!
slatka kao medic:devojka_bgd:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DA!apsolutno...to foli ovih dana....
mda i nije ti neka faljva Jandrla, pivo moz' da se kupi! a ono shto meni fali
... toga nema za kes
![]()
potrosen!!!).. fali mi moja omiljena serija...i naravno kao i uvek JEDAN MUSKI ZAGRLJAJ!
postoji ,postoji ,ja gledo na televiziji :shock:one:Prolece.Zlatna ribetina ne postoji.Ribica-mozda.

bundeva:Nuzno,neko fali,kad nas pesma smami.
Gledamo se bledi.Falimo mi sami.
Tin Ujevic
Evo ti moje Joko....JOVANA77:fali mi......jedno rame....ma znate.... ono...za plakanje![]()

Peta W.:Evo ti moje Joko....JOVANA77:fali mi......jedno rame....ma znate.... ono...za plakanje![]()
![]()