kome smeta jedna dlaka neka beži od kajmaka

deanašnji čovek je uglavnom ili previše izbirljiv ili ne bira uopšte
tako se čini
tako često slušam ometare
jao sladak/ka je, okej, fin/a ALI
uvek fali nešto
koliko i zapravo šta je to što diskvalifikuje igrače u vašoj love game
xxxx put ali ******

Mene više iznenađuju dvostruki kriterijumi.

Ljudi obično drugima lako nađu nesavršenost ove vrste, ali koliko su objektivni kada pri tom zaboravljaju da ocene sebe?

Па, код мене су ситнице у питању.
Некад је довољна једна изјава због које подвучем црту...

e da to sam i ja rekao, znaci sitnica sjebe stvar...ja upoznao jednu trebicu, i ono kao bili smo zajedno nekih par sedmica i ova mi posalje vic neki glup porukom :rotf: al zalosno je to u stvari sada kada skontam :( hahhahah koja tuka

e da to sam i ja rekao, znaci sitnica sjebe stvar...ja upoznao jednu trebicu, i ono kao bili smo zajedno nekih par sedmica i ova mi posalje vic neki glup porukom :rotf: al zalosno je to u stvari sada kada skontam :( hahhahah koja tuka

Ја не реагујем на нешто тако небитно као виц али некад људи у мало кажу много. И то мало је довољно да се повуче црта и да једноставно нема преко ње...

Ја не реагујем на нешто тако небитно као виц али некад људи у мало кажу много. И то мало је довољно да се повуче црта и да једноставно нема преко ње...

al ja sam nju tako jadnu zamislio hahah, a bilo je jos tih, msim pretezno je bilo to...nisam nikada bio sa totalnom budalom

deanašnji čovek je uglavnom ili previše izbirljiv ili ne bira uopšte
tako se čini
tako često slušam ometare
jao sladak/ka je, okej, fin/a ALI
uvek fali nešto
koliko i zapravo šta je to što diskvalifikuje igrače u vašoj love game
xxxx put ali ******

sve i svasta, nekad sitnice, nekad krupnije stvari, ni ja ne znam kad ce sta da mi padne na pamet :lol:

Back