Kome (ni) je stalo do Kosova?

..Dozvolili smo im da se "kote" i sad su kao bolest kad uzme maha...Moj otac je nekada cuvao nasu granicu kao vojnik ka Albaniji...Niko nije uspeo da je sacuva...ulazili su onda kako su hteli i pustili korenje tu na toj zemlji za koju sad tvrde da je njihova...Ne verujem da ce puno njih mladih ljudi shvatiti o cemu uopste pisem...

a chija je zapravo zemlja?
i mi smo doshli jednom davno, pustili korenje, pa se 'kotili' na toj zemlji... tako, koliko znam, i ide taj proces...:confused:.

pa su doshli turci, i pustio koren muslimanski milet, pa iz jedne perspektive- mi posle oslobodili taj vilajet, iz tudje perspektive- okupirali... pa je neko bioloshki rastao, neko se gasio... blabla

mozemo imati strategiju, pa za 100 godina ili jednog dana imati rep.srpsku, vratiti neke 'nashe' prostore, na ovaj ili onaj nachin. u krajnjem, svaki narod drzi na kraju onoliki prostor za koji ima kapaciteta da ga drzi.
nash je erodirao

razumemo se mi odlično, zato i mislim da sutrašnji, a i ostali najavljeni protesti imaju svrhu SAMO I JEDINO stranačke interese.
I sami organizatori su svesni da druge rezultate najavljeni protesti neće dati.

Kad su cedoidi i tadicevci marsirali, to su bili "nestranacki" interesi:rolleyes:
I, vidim veceras, opet najavljuju "demonstracije", kazu da ce da pronadju Kostunicu (TV-Pink) "makar i u stan njegov usli"!

Nije on s njima koze cuvao, pardon, sto godina studirao da ce oni moci s njim kako im Ceda i Tadic narede:cool:

Kad su cedoidi i tadicevci marsirali, to su bili "nestranacki" interesi:rolleyes:
I, vidim veceras, opet najavljuju "demonstracije", kazu da ce da pronadju Kostunicu (TV-Pink) "makar i u stan njegov usli"!

Nije on s njima koze cuvao, pardon, sto godina studirao da ce oni moci s njim kako im Ceda i Tadic narede:cool:

opet voliš vojislava, čim ti se učini da se približio radikalima:grin:
kako vas voza:lol:

Back