kome je teze bez partnera ?

bez partnera je teze ...

• muskarcu

• zeni

• podjednako

• neznam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mislim da zenama. Citam tako na netu kako je zenama i muskarcima koje su duze vreme solo, jedno 3-5+ godina.
I jednima i drugima tesko pada samoca, ali mislim da je zenama teze. Parafraziram jednu zenu koja kaze kako svim drugim devojkama prilaze, muskarci biraju njih, uvek njih. Znamo da je na muskarcima da prilaze i da cesto prilaze skoro svakoj, ali zato i to toliko teze pada zenama kada ih bas nece niko, bas zato sto neki muskarci ne biraju mnogo.

Salu na stranu, kada se bolje razmisli, ipak je teze muskarcu....

Tako je Blajbi.

- - - - - - - - - -

Muskarci na to reaguju podebljanim seks nagonom
A zene histerijom, kuckavoscu, dakle postaju biciz i feministkinje. Penis je kljucan faktor za zenu.

Ako si ti idolopoklonik sopstvenog penisa, veruj da mu pridaješ paranormalne moći.
Prvo nemaš veze s mozgom šta je feminizam, ne bi bilo zgoreg da se malo istorijski edukuješ na tu temu, a ne da lupaš fraze.
Drugo, slabo bi ti ovuda mlatio kittom u svakom postu i pljuvao po ženama, da ima neki feministički lobi :per:

Mislim da zenama. Citam tako na netu kako je zenama i muskarcima koje su duze vreme solo, jedno 3-5+ godina.
I jednima i drugima tesko pada samoca, ali mislim da je zenama teze. Parafraziram jednu zenu koja kaze kako svim drugim devojkama prilaze, muskarci biraju njih, uvek njih. Znamo da je na muskarcima da prilaze i da cesto prilaze skoro svakoj, ali zato i to toliko teze pada zenama kada ih bas nece niko, bas zato sto neki muskarci ne biraju mnogo.

Otkud to kad su sve zene iste ili bar na istoj strani mozga. Zar nemaju sve svoje udvarace?

Back