ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Dakle da li samoca teze pada muskarcima ili zenama ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muskarci na to reaguju podebljanim seks nagonomDakle da li samoca teze pada muskarcima ili zenama ?
Muskarci na to reaguju podebljanim seks nagonom
A zene histerijom, kuckavoscu, dakle postaju biciz i feministkinje. Penis je kljucan faktor za zenu.
Znaci kolege broj feministica je proporcijonalan manjku milokliza u umocnicama ?
Naravno. Feministkinja se ne radja, ona se postaje, izbivanjem uda.Znaci kolege broj feministica je proporcijonalan manjku milokliza u umocnicama ?
Naravno. Feministkinja se ne radja, ona se postaje, izbivanjem uda.
Pa sta je sperma tako ljekovita da sluzi i kao prirodni regulator dlakavosti u zena ?
Nedelja je brate, popilo seSuštinski, tema je zanimljiva,
ali su odgovori glupi !
inace i mene nervira kad me isparvljaju al de razmakni ono ne znamDakle da li samoca teze pada muskarcima ili zenama ?
Dakle da li samoca teze pada muskarcima ili zenama ?
Salu na stranu, kada se bolje razmisli, ipak je teze muskarcu....
Muskarci na to reaguju podebljanim seks nagonom
A zene histerijom, kuckavoscu, dakle postaju biciz i feministkinje. Penis je kljucan faktor za zenu.
Mislim da zenama. Citam tako na netu kako je zenama i muskarcima koje su duze vreme solo, jedno 3-5+ godina.
I jednima i drugima tesko pada samoca, ali mislim da je zenama teze. Parafraziram jednu zenu koja kaze kako svim drugim devojkama prilaze, muskarci biraju njih, uvek njih. Znamo da je na muskarcima da prilaze i da cesto prilaze skoro svakoj, ali zato i to toliko teze pada zenama kada ih bas nece niko, bas zato sto neki muskarci ne biraju mnogo.