Jedini razlog što Srbija i Srbi postoje je taj jer Rusija ima nuklearno oružije.
Kad shvatiš tu jednostavnu činjenicu, shvatićeš da ni tebe nebi bilo da nema Rusije koja ima nuklearno oružije.
A Srbi bi završili u gasnim komorama kao i oni što su u logorima u 2 svetskom ratu, prvo bi u gasne komore bili poslati oni borbeniji Srbi, a posle njih oni poput tebe pesnici, slikari, muzičari, umetnici, fotografi tačnije oni prozapadni bi isto završili na kraju u gasnim komorama i nijedan Srbin nebi ostao.
Najbolje je da shvatiš tu realnost i počneš da živiš sa tim.
Na primer ja sam nekad glasao za LSV pratio i pratim sad zapadnu muziku i konje kasače po Vojvodini,jer me politika nije zanimala i samo bi na dan glasanja mislio na politiku. A onda sam kad su se pojavile litije u Crnoj Gori se udubio u politiku i nadoknadio sve propušteno iz istorije i shvatio i došao da ovih zaključaka koje ti gore napisah.
Tako da za LSV više ne glasam, jer shvatam da je prioritet prvo se odbraniti da te ne ubiju, i shvatiti realnost ko ti je neprijatelj i početi živeti sa tim saznanjem, a kad se odbraniš i postigneš sigurnost onda se ponovo možeš baviti piknikoМ