Kome bi rekli ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kada bi na tren zastal
i i pozeleli nekome da zahvalite na sebi kakvi ste danas, ko bi to bio?

Kome bi rekli: ..hvala ti..ti si moja tresnja na vrhu torte..bez tebe ne bih bila/bio ovo sto jesam..

U mom zivotu postoje mnogi ljudi kojima bih mogla reci da su "moja tresnja na vrhu torte" i bez njih ne bih definitivno bila ono sto sam danas. Mnogi od njih to vec i znaju ali postoji jedna osoba kojoj zelim da se zahvalim.... nazolost jos uvek tako nesto nije moguce.

Pre nekog vremena sam uvidela da bi mnogim osobama mogla da se zahvalim, i kazem da mi je mnogo znacilo ono sto su - svesno ili nesvesno - ucinili za mene...

Nekima to kazemo - to je onda ohrabrenja za obe strane...
Nekima, na zalost , ne ^^ jer nije bilo prilike, ili smo propustili trenutak kada je moglo da se kaze :(

Retko dodjemo u situaciju da mi za tu osobu ucinimo - ono sto je ta osoba ucinila za nas zivot....

ali, neko nama, pa mi nekom drugom, pa taj neki drugi josh nekom drugom.... i tako se siri pozitivan uticaj :)

Poslednja izmena:

Kada bi na tren zastal

Kome bi rekli: ..hvala ti..ti si moja tresnja na vrhu torte..bez tebe ne bih bila/bio ovo sto jesam..

Nikom, sam sam postao ovo sto jesam i sam sam razvijao svoj nacin razmisljanja i izgradjivao sebe. Svi drugi su samo smetali na neki nacin.
Najvise mi je smetao moj rodjeni otac.:D

svim psihopatama iz zhivota a i ovim drugim jer sam valjda zbog njih ove prezivela

Ubedljivo najjaci post. Hiro, zeznula si sve i postavila sve rekorde ! :D

- - - - - - - - - -

tati i bratu za sve, a jednom decaku za to sto me naucio da postanem smirenija i strpljivija :)

Opaaa, znaci bez muskaraca nista.:mrgreen:
Toliko o zenskoj emancipaciji ! :roll:

- - - - - - - - - -

divno pitanje.....
dve zenske osobe u mom zivotu, sasvim slucajno usle u isti....
Znaci nista od onih TROJKI I CETVORKI ! :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Stvarno sam se zamislila... Ne mogu reci da je iko uticao na moje formiranje. Uvek sam bila svojeglava i nikome nisam dozvoljavala uplitanje. Za uspehe sama zasluzna, za propuste sama kriva. Neka tako i ostane!

Uvek svoja ! Svaka cast ! :ok:

Kada bi na tren zastal

Bogu, za sve :lol:

Svojim roditeljima, i svim ženama koje me održale... :lol:

A svojoj ženi za sve ono što nisam ostvario. I ne zameram joj ništa. Tako je moralo biti. :lol:

Poslednja izmena:
Nisi jedini

Roditelji pre svega a moja baka je ona tresnja na vrhu torte..
njoj mogu da zahvalim za mnogo toga sto sam danas...
bila je moja uciteljica,moj prijatelj a pre svega moja baka...
da je ziva bila bi ponosma na mene kao sto i jeste bila

i da dodam..mogla bih da se zahvalim i dvojici muskaraca
bas im hvala na skolici...:)

Kada bi na tren zastal

Zahvaljujem konju koji je pomogao celoj familiji da sidje sa planine 1946-e
Ghelyon.gif

Poslednja izmena:

Back