- Poruka
- 389.531
Kada bi na tren zastali i pozeleli nekome da zahvalite na sebi kakvi ste danas, ko bi to bio?
Kome bi rekli: ..hvala ti..ti si moja tresnja na vrhu torte..bez tebe ne bih bila/bio ovo sto jesam..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mojoj baki.
Kada bi na tren zastali i pozeleli nekome da zahvalite na sebi kakvi ste danas, ko bi to bio?
Kome bi rekli: ..hvala ti..ti si moja tresnja na vrhu torte..bez tebe ne bih bila/bio ovo sto jesam..
Mojoj baki.
Sto se tice muskaraca, nije na svu srecu ni jedan uticao na mene da se formiram, jedino da ukapiram ono sto mi ne treba, tj da uscvrstim to kapiranje, nista vise![]()
ja to zovem iskustvoTaj fazon.Jedino bih uputio antizahvalnice osobama koje su me svojom zlošću učinile mudrijim.![]()
...taj rad...I vecno hvala mojoj pokojnoj baki, koja me je cuvala dok sam bio dete.
...taj rad...
eto da ja nisam jedini kojeg je očuvala baka...
...taj rad...
naravno da nisi, bake imaju jednu od najvaznijih uloga u zivotu deteta, pored oca i majke
mene je moja kad sam bila mala nosila na ledjima kada bi me okupala, sve do sobe
gledale smo serije zajedno,(citala mi je Esmeraldu), vodila me je u vrtic, oblacila,ucila pred maskenbal kako da se ponasam,sta da kazem kada me voditelj pita...
i sada, od bake najvise i saznajem
Taj fazon.Jedino bih uputio antizahvalnice osobama koje su me svojom zlošću učinile mudrijim.![]()
...taj rad...