Kombinacija, mit ili realnost

Ali kombinaciji ne mora da znači da uopšte ne zavoliš tu osobu, samo iz nekog razloga se ne želi veza. Nego, čim ti pitaš prosto nisi imala takvu situaciju jer vrv sad nije za tebe. Zamisli da imaš decu, sama si, pojavi se neki lik, ali živi u drugom gradu, ti nemaš puno vremena. U njemu vidiš neke mane za vezu, ali opet ti se sviđa kako te gleda, kakav vam je sex.. Tako to nekako ide. Ima i onih koji su manje osećajni, al i za ove osećajnije to može da se desi... Nego u životu srećemo ono za šta smo otvoreni..
Ovako je kod mene bilo.
Od reči do reci

Nešto što me uvek zbunjivalo u vezi ovih stvari kao što su kres šeme, prijatelji s povlasticama i kombinacije jeste "kako". Kako jehbeno da ne zavoliš čoveka s kojim spavaš? Kako upotrebiti i odbaciti u svakom drugom pogledu...

Nekako, ne pipaš nekog ko ti se ne sviđa, nema tu zagoreo/la sam. Džabe si horni, jednostavno neće ga/je duša. A kad već 'oće, kako je to onda samo seks, je li bre?
To sam se i ja pitala ko mladja, tada nisam ni mogla te seme
Sad sam naucila :lol:
Moze, pa neces se u svakoga zaljubiti
Kao sto se ne zaljubis u svakog prijatelja kolegu poznanika komsiju i sve one sa kojima imas kontakt, tako se ne zaljubis u svaku semu
Desi se nekad da se ljudi zaljube, a nekad ne....

sacekaj Disko da naleti lik koje takoooooo dobro hebe ali sve ostalo kao decko je za nulu. E tad ide tema u drugom smeru. Nisi imala i prosla i onda se pitas kako. Lako uz Sinalko :mrgreen:

Ja sam par puta bio "covekoliki vibrator" sa svojih 24-25...i ne umem tako da funkcionisem ali desilo se.
Ja ne umem.
Ima ljudi kojima je tako lepo.
Ako je nekome lepo sta se to mene smatra :D

Nešto što me uvek zbunjivalo u vezi ovih stvari kao što su kres šeme, prijatelji s povlasticama i kombinacije jeste "kako". Kako jehbeno da ne zavoliš čoveka s kojim spavaš? Kako upotrebiti i odbaciti u svakom drugom pogledu...

Nekako, ne pipaš nekog ko ti se ne sviđa, nema tu zagoreo/la sam. Džabe si horni, jednostavno neće ga/je duša. A kad već 'oće, kako je to onda samo seks, je li bre?
Tu je bitna zabava, ako ne znas da se zabavljas na taj nacin, bolje nemoj ... nije svacije kroz selo pjevati :D

Seks i ljubav se ne treba mešati i pogrešno je povezivati jedno s drugim. Seks je za telo, a ljubav je za dušu.
Zašto da zavoliš čoveka s kim imaš seks? Dovoljno je da uživaš, a ako već moraš da voliš, zavoli njegov kurc i na tome se zaustavi.

Nemoj posle dobrog seksa da kažeš "volim te", reci mu "volim tvoj kurc". Pa neka si misli.
:lol:

mogla sam kao klinka, a i tad sam se zaljubljivala ali to trajalo 7 dana maks

Back