Komad mladog ženskog mesa

pozdrav, nismo. ja sam samotnjak, nisam se dopisivao ni sa jednom forumašicom.

pa kuguarstvo, po mom shvatanju je kada zrela žena ganja piletinu. dakle, milfara koja se loži na mladiće, kasne srednjoškolce ili rane studente.
mislim da je tabu jer ne znam da je to pomenula neka forumašica.
ako nije indiskretno, da li sebe smatraš kuguarkom? da li te lože napaljeni početnici koji svršavaju kao zečevi i njihova mlada tela?
ili preferiraš nešto bliže svom uzrastu?
Hvala na odgovoru.
Ja sam dobila decu sa 7 god mlađim tipom. ali mi je on telesno parirao, tj nije izgledao mlađi.
Ja bih ganjala piletinu ali do određenog doba. Kasni srednjoškolsci, mladi studenti ne dolaze u obzir.
Imala bih ružan osećaj.
Pneznam šta ti kažem.. da li sam to što si opisao.. vrv nisam, jer me ne pali mlado meso.. Pale me smao oni mlađi koji ne izgladaju previše mlađe u odnosu na mene, tj da smo ipak neki meč.
Imla sam prilike da me startuje jedan 20 god mlađi, čak je izgledao sasvim zreo, ali nekkao nikad to ipak nisam uradila...
Ljudi jednostavno shvate ko su kada imaju REALNU priliku da nešto odluče.
Ako si samotnjak i ne družiš se sa forumašicama onda možeš samo da razmišljaš, a od toga nema ništa. Sebe ćeš upoznati u praksi, kao i svako sebe.

Neverovatni seks rekordi: Žena doživela 134 orgazma za sat vremena

Neverovatni seks rekordi: Žena doživela 134 orgazma za sat vremena
Foto: pixabay.com/victoria_borodinova

Seks je područje večnog ljudskog interesa, nepresušna tema i za obaranje rekorda, stoga se često istražuje sve oko seksa.
Naučnici u Kaliforniji otkrili su koje su službeno najveće orgije na svetu, a koji je to rekord u broju orgazama. Neki od ovih rekorda su neobični, dok drugi testiraju sve granice.
Najveći penis koji meri 34,2 centimetra ima Amerikanac Jona Falkon, dok se vaginom opsega 48 centimetra može pohvaliti En Svon iz Škotske.
Naučnici iz Centra za bračne i seksualne studije u Kaliforniji izmerili su najveći broj orgazama tokom jednog sata. Rekorderka je bila žena s njih čak 134 (s novim orgazmom otprilike na svake 44 sekunde). Za muškarce, rezultat je bio mnogo skromniji, drži ga muškarac sa 16 orgazama za sat vremena.
Najveći muzej penisa u svetu, onaj u Rejkjaviku otvoren 1997. godine, danas sadrži i izlaže preko 300 primeraka muškog polnog organa. Prijavljuje se i sve veći broj muškaraca koji bi voleli da im doniraju svoj penis nakon smrti.

Muškarci se često hvale svojom veštinom otkopčavanja grudnjaka, a sadašnji rekord drži Tomas Vogel koji ih je otkopčao čak 56 za minut, a zanimljiv je podatak da se pri tome služio samo jednom rukom.
Najveće orgije u svetu održale su se u velikom skladištu u Japanu u kojom je istovremeno učestvovalo čak 250 parova. Sve je to snimala filmska ekipa. Svih 500 amatera prošli su testiranje na seksualne bolesti.
Najsnažnija vagina na svetu službeno pripada ruskoj gimnastičarki Tatjani Kozhevnikovoj, koja svojim genitalijama može da podigne čak 14 kilograma. Kaže da je to rezultat svakodnevnog vežbanja vaginalnih mišića po pet minuta tokom 20 godina.
Ovo je tekst mislim sa B92, tako nešto, već sam ga pročitala.
Budalaštine.

Ovo je tekst mislim sa B92, tako nešto, već sam ga pročitala.
Budalaštine.
To je tesko ostvariti cak i da orgazmira na samar....Treba tu tri samara za predigru, dva igru i dva za orgazam.....to ti je vec 7, znaci osam stotina samara za sad vremena....To je tesko bez oticanja postici....ali hajde nek idu u seriji po tri....mada mi to racunamo kao jedan orgazam....imaju i muski multiorgazme, dva...

Najveći penis koji meri 34,2 centimetra ima Amerikanac Jona Falkon, dok se vaginom opsega 48 centimetra može pohvaliti En Svon iz Škotske.

Ovo za penis nije tacno , a ovo za vaginu, uuuuuuu, cekaj da prikazem sebi sakama koliko je to....uuu , kao moj monitor....uuuuuu, ovo bi moglo za sledecu temu znak pitanja...kako se snaci sa xxxl vaginama...moje merenje pokazuje da mi od djoke do grla ima toliko , sine pa gde je njoj lokalizovana ta vagina....?

metju peri (51 godina) se nedavno verio sa ženom od 29
razlika 22 godine

čovek je u pedesetim a i dalje juri devojke u dvadesetim
zašto bih se ja osećao frikom kad mi je 40?

mada kad ovu uporedim sa njegovom bivšom, dražesnom lizzy caplan, jeste da je lizyy 82. godište, ali kao da je spao s konja na magarca

Matthew-Perry-Dating-Girlfriend-Molly-Hurwitz-Age-Difference.jpg

Npr, neko ce u sledecem videu videti samo igruckanje jedne devojke...a neko ce tacno videti karakter, pristup prema muskarcima,

E sad, kako jedni vide nesto a drugi ne, to ne znam, znam ali mi je tesko da to pojasnjavam u 3 recenice kad ne moze..

Ova u videu je bas kao jedna poznanica, i likom i stasom i kretnjama sa policijske akademije....
I zacudo ili mozda nije cudno , ta zenska je imala tacno sve da se poklapa u tim oblastima, odnos prema muskarcima, dinamika kretnje tela i osetljivost, a uopste je nebo i zemlja, totalno razlicita kad je u pitanju senzibilitet, znaci sve ono sto odradjuje mozak...tu je bila totalno ono sto joj CV i kaze....

Po psihologiji pokreta, neverbalnoj komunikaciji , to je sasvim ok, tj njeno telo pokazuje tu neverbalnost koju poseduje, a mozak i svest su totalno druge price..

U seksu vise uticaja imaju te fizicke karakteristike, taj KAR akter...
Na zalost, osoba se kupuje u paketu , pa mozak i senzibilitet dolaze kao otrov...koji ubije ovo sto ima...

Muskarci su slabi , neki posebno , upravo na nesto sto im znaci, ne mora da znaci da je stvarno povezano , nesto iz KAR akter personalitija zene...

Back