- Poruka
- 43.150
Hvala na odgovoru.pozdrav, nismo. ja sam samotnjak, nisam se dopisivao ni sa jednom forumašicom.
pa kuguarstvo, po mom shvatanju je kada zrela žena ganja piletinu. dakle, milfara koja se loži na mladiće, kasne srednjoškolce ili rane studente.
mislim da je tabu jer ne znam da je to pomenula neka forumašica.
ako nije indiskretno, da li sebe smatraš kuguarkom? da li te lože napaljeni početnici koji svršavaju kao zečevi i njihova mlada tela?
ili preferiraš nešto bliže svom uzrastu?
Ja sam dobila decu sa 7 god mlađim tipom. ali mi je on telesno parirao, tj nije izgledao mlađi.
Ja bih ganjala piletinu ali do određenog doba. Kasni srednjoškolsci, mladi studenti ne dolaze u obzir.
Imala bih ružan osećaj.
Pneznam šta ti kažem.. da li sam to što si opisao.. vrv nisam, jer me ne pali mlado meso.. Pale me smao oni mlađi koji ne izgladaju previše mlađe u odnosu na mene, tj da smo ipak neki meč.
Imla sam prilike da me startuje jedan 20 god mlađi, čak je izgledao sasvim zreo, ali nekkao nikad to ipak nisam uradila...
Ljudi jednostavno shvate ko su kada imaju REALNU priliku da nešto odluče.
Ako si samotnjak i ne družiš se sa forumašicama onda možeš samo da razmišljaš, a od toga nema ništa. Sebe ćeš upoznati u praksi, kao i svako sebe.