Komad mladog ženskog mesa

pozivam ovom prilikom forumašice da "školuju" mladiće i izvuku slast i uzbuđenje iz toga... ujedno će mladići tako zapostaviti curice, kada mi od 40+ uskačemo u igru...
neverovatno kako se priroda postarala da sve bude u balansu
narocito si ti u balansu ako ocekujes da te neka cica od 40+ školuje, a nista do sada nisi naucio .. :mrgreen:

muškarac je predator a žena plen.
Vidim,lovis,lovis,ne prestajes...
ona u vezu unosi mladost, lepotu, lepršavost
on sigurnost, situairanost, iskustvo...
sjajno nadopunjavanje
:rtfm: Ima narod jednu uzrecicu-ko sa decom leze,popisan se budi...
Razmisli o tome.
poznato je da mladoj nerazrađenoj pici pogoduje mekši falus,
O boze...Koja zena bi zelela da oseti mlitav falus medju nogama?Jesi probao nekad da probusis kajsiju spagetom?Probaj nekuvanom pa posle kuvanom.I odgovor ce ti se sam nametnuti...

Forumaš nije podvrsta ljudi, a čovek od 40 godina ako je sve u redu ne bi trebao da ima erektilnu disfunkciju, tj to nikako nije normalno stanje. A mekan falus je vid erektilne disfunkcije. Ako nema redovne sexualne odnose onda razlog manje da kada napokon dođe do njih a naročito kako kaže u nerazrađenoj mladoj vagini da uđe na pola koplja, tj trebalo bi da je napaljjeniji i sa čvršćom erekcijom ne obrnuto. Ako mu se to dešava neka vadi krvnu sliku bolje nego da teoretiše o "forumašima". Nije normalno.
Nema ovde filozofije patak, čista medicina.
Eh kad bi sve bilo tako , ne bi postojala psihologija...

:rtfm: Ima narod jednu uzrecicu-ko sa decom leze,popisan se budi...
Razmisli o tome.
Ima ta poslovica i vazila je sve dok matorije zene nisu pozelele da budu vecite klinke...
U toj situaciji imas nezrelu sa borama ili nezrelu sa jedrim sisama i optimistu, pa ti biraj, kiselo ili slatko...

Kad je meni drugar, koji je mator pricao sta mu rade matorije zene, nisam mogao da verujem...
Covek prica samnom , jadikuje, sto mu posle nezgodnog rasporeda smena, zakazao alat...pa ga oterala njegova regularna zenska, tj izbacila ga vrlo ruzno i bezobrazno i pita me da li se meni to desilo...

Ja se malo zezao sa jednom mladom i ona mi zapreti, nece da gubi vreme, nego hoce tvrdo i to odmah i da traje..
Kazem joj da ne svira qujcu i da se smiri malo , sto bude ugodnija bice sretnija...
Nije imala zamerke, ali da je nisam bezobrazno odhebao , mozda bih imao problem isto kao taj moj drugar, koji nema prema zenama to drsko ponasanje.
Znaci ono sto je nekad bila najveca prednost, a to je matore koje bolje razumeju razne seksualne problemcice, sad je prestalo da postoji kao prednost...
Jos su gore nego klinke...

I to sa pravom treba izbegavati....posto nema vise te zrelosti nego su prolupale od frustracije i ocaja, takva ti ne treba...
Ranije bih mozda i savetovao stariju iskusniju u smislu da bi se lakse intimizirala , ako si malo zastrasen od toga kako ces se pokazati...
Ovako ne....Nema nikakvih prednosti kod matorih , ama bas nikakvih , samo mana...
Ako je onakva kakva ti godi, apsolutno zanemarujes njeno godiste, isto je., koliko god godina imala...samo da je preko 24, vec je zauzela svoju seksualnu poziciju i karakter i nema sta vise da razmisljas..
Ako si nezreo mozda ce ti izgledati starija zrelija...ali ako si zrela osoba, videces da je sve to suplje na isti nacin pa te nece navuci na igru bez pokrica..

Poslednja izmena:
...ispod jelke u kutiji sa mašnicom. Da li je ovo klasična novogodišnja želja svakog forumaša?

Kakav je vaš stav, da i to razjasnimo konačno i ne prenosimo dilemu u 2021:
Ako dvadesetogodišnjakinju šeta lik kojem je 20x2, da li takav zaslužuje osudu okoline, gledanje ispod oka, stigmu ili je takvo ponašanje skroz ok i pohvalno?
A i vidi se da si mator, umesto mesano meso, pa red slaninica, red krtina on bi najlakse mekano mlado....posle kaze muka mu od pica, a nije od slabog mesa....

Jedan anonimni 32- godišnji mladoženja zahtevao je od svoje 23- godišnje izabranice da ne sme da nosi belu venčanicu na njihovom venčanju jer nije nevina.

Zena se posle ovog predomislila da se uda za ovog mladozenju....
Ponizena je....
Ljubav je tu , ona ga voli , ona ga sve razume, ona ga podrzava u svemu , ona ga ovo ona ga ono ......ona je ponizena jednim gestom, sve ostalo je nebitno ....

Jel treba jasniji uvid koliko je zena danas komad mesa?
Samo se okozis dok za zilavo meso spremis salamuru, ili za sniclu od takvog komada da preseces sve zilice i pripremis ga da bude meka becka snicla ili pariska...
Problemi sa pripremom iceg smislenog od takve sirovine ne znaci veliku vrednost takve sirovine, nego nekompatibilnost takve sirovine za takav obrok, nego brate lonac na tri sata i muckalica, da paprika i paradajs daju osnovni ukus jela...

Nekompatibilnost je najblazi naziv za takvo parce mesa...
Pogresan izbor....
Skart sirovine....
Neadekvatno gajeno govece..

...ispod jelke u kutiji sa mašnicom. Da li je ovo klasična novogodišnja želja svakog forumaša?

Kakav je vaš stav, da i to razjasnimo konačno i ne prenosimo dilemu u 2021:
Ako dvadesetogodišnjakinju šeta lik kojem je 20x2, da li takav zaslužuje osudu okoline, gledanje ispod oka, stigmu ili je takvo ponašanje skroz ok i pohvalno?

Pu, pu! Daleko bilo! Zvuči kao scena iz nekog krimi horor filma. Tipa "Seven" sa Bred Pitom i Morgan Freemanom i ona scena - what's in the box

Zena se posle ovog predomislila da se uda za ovog mladozenju....
Ponizena je....
Ljubav je tu , ona ga voli , ona ga sve razume, ona ga podrzava u svemu , ona ga ovo ona ga ono ......ona je ponizena jednim gestom, sve ostalo je nebitno ....

Jel treba jasniji uvid koliko je zena danas komad mesa?
Samo se okozis dok za zilavo meso spremis salamuru, ili za sniclu od takvog komada da preseces sve zilice i pripremis ga da bude meka becka snicla ili pariska...
Problemi sa pripremom iceg smislenog od takve sirovine ne znaci veliku vrednost takve sirovine, nego nekompatibilnost takve sirovine za takav obrok, nego brate lonac na tri sata i muckalica, da paprika i paradajs daju osnovni ukus jela...

Nekompatibilnost je najblazi naziv za takvo parce mesa...
Pogresan izbor....
Skart sirovine....
Neadekvatno gajeno govece..
Ne znam a li si primetio,ali u ovoj tiradi je samo jedan komad mesa i to govedina-taj nesudjeni muz.
a što pitaš ? da nemas mozda mekani falus :zkez:
Mislim da je to kljucni faktor...

Po mojoj logici matori qujac ide u micikanu u odlicnom stanju......jer vlasnik matori ume da proceni koja je micikana u odlicnom stanju i pre samog ulaska...
Mladi to ne ume , pa mora da natuca kao kokoska zrna po dvoristu, pa ako nabode nabode...

Da ne sirim pricu sto mladi nece provaliti sta znaci koji signal kod zene, a i ona ih je nesvesna, zna samo da joj se to svidja...sto ukazuje da bi trebalo da se spoji mladi pevac i matora koka zbog tih stvari...narocito ako su gluplji muskarci u pitanju...ili koji nemaju naucenu genetiku....

fino, aj sad ti nama to obrazlozi i dokazi. Makar teoretski, jer eksperimentalno ne mozes.
a nisi bas tako glup da moras da budes tvdoglav stalno.
Zena lepo kaze ko s decom spava upisan ustaje, a to vazi i za zene i za muskarce, a deca su svi koji nisu zreli makar i u 50 godina.

A ja kazem , da ove sto su nakupile godina , toliko su se nadojile feminaci ideologije da moraju , moraju da bace koju kofu govana na muskarca...
I onda ide poslovica bolje zapisan nego posran.....

Klinka ti nece servirati nikakve uvrede, zeli da se provede i uziva....matora , a testirao sam to tako sto cutim i radim onu fintu iz 2,5 muskarca, da da , razumem, da razumem...i ne mogu da se odviknu od toga da moraju da uvrede na maksimalno 15 minuta...ne mogu duze da izdrze a da ne uvrede muskarca...

Otud po meni jasan dokaz, bolje biti upisan, ako i budes upisan, nego posran...

Back