Ima narod jednu uzrecicu-ko sa decom leze,popisan se budi...
Razmisli o tome.
Ima ta poslovica i vazila je sve dok matorije zene nisu pozelele da budu vecite klinke...
U toj situaciji imas nezrelu sa borama ili nezrelu sa jedrim sisama i optimistu, pa ti biraj, kiselo ili slatko...
Kad je meni drugar, koji je mator pricao sta mu rade matorije zene, nisam mogao da verujem...
Covek prica samnom , jadikuje, sto mu posle nezgodnog rasporeda smena, zakazao alat...pa ga oterala njegova regularna zenska, tj izbacila ga vrlo ruzno i bezobrazno i pita me da li se meni to desilo...
Ja se malo zezao sa jednom mladom i ona mi zapreti, nece da gubi vreme, nego hoce tvrdo i to odmah i da traje..
Kazem joj da ne svira qujcu i da se smiri malo , sto bude ugodnija bice sretnija...
Nije imala zamerke, ali da je nisam bezobrazno odhebao , mozda bih imao problem isto kao taj moj drugar, koji nema prema zenama to drsko ponasanje.
Znaci ono sto je nekad bila najveca prednost, a to je matore koje bolje razumeju razne seksualne problemcice, sad je prestalo da postoji kao prednost...
Jos su gore nego klinke...
I to sa pravom treba izbegavati....posto nema vise te zrelosti nego su prolupale od frustracije i ocaja, takva ti ne treba...
Ranije bih mozda i savetovao stariju iskusniju u smislu da bi se lakse intimizirala , ako si malo zastrasen od toga kako ces se pokazati...
Ovako ne....Nema nikakvih prednosti kod matorih , ama bas nikakvih , samo mana...
Ako je onakva kakva ti godi, apsolutno zanemarujes njeno godiste, isto je., koliko god godina imala...samo da je preko 24, vec je zauzela svoju seksualnu poziciju i karakter i nema sta vise da razmisljas..
Ako si nezreo mozda ce ti izgledati starija zrelija...ali ako si zrela osoba, videces da je sve to suplje na isti nacin pa te nece navuci na igru bez pokrica..