црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
neka dame nina i susan ne zamere ukoliko sam im izazvao negativne asocijacije.
u neku ruku to je i u redu, jer muškarac je predator a žena plen.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka dame nina i susan ne zamere ukoliko sam im izazvao negativne asocijacije.

ona u vezu unosi mladost, lepotu, lepršavost20godisnjakinju danas seta lik kojem je 20x3... to ti je referenca...
20godisnjakinja je zena u razvojnoj fazi..referencu dostize sa 35+...
Unose sve, od 20,30, 40, 50, kad si postao pesnik?ona u vezu unosi mladost, lepotu, lepršavost
on sigurnost, situairanost, iskustvo...
sjajno nadopunjavanje
moraš postati proseda brada da bi shvatio neke stvari.
i gresaka moj mistik...gresaka, jer niko nije rodjen pametan pa imao i najbolje kucno vaspitanjeТешко.
То је до васпитања, а не до развоја и накнадног самоваспитања.
Наравно да је жена са 35+ емотивно стабилна и физички најпривлачнија.

Ako ste u dobroj kondiciji i zdravlju, privlačnost je uglavnom obostrana.Тешко.
То кревељење и цијукање је до васпитања, а не до развоја и накнадног самоваспитања.
Наравно да је жена са 35+ емотивно стабилна и физички најпривлачнија.
i gresaka moj mistik...gresaka, jer niko nije rodjen pametan pa imao i najbolje kucno vaspitanje
dodje ti neki predator kao meflaj, ti emotivno posrnes i on sa tobom cini sta god mu padne na pamet![]()
ma sta boli matorog...umrece sa kezom, a ona ce nesto i da nauci o zivotu pored njegaМислим да је ситуација далеко неповољнија за мушкарце, нарочито ове што шетају клинке.
ma sta boli matorog...umrece sa kezom, a ona ce nesto i da nauci o zivotu pored njega
Skupi jednom...hrabrost, idi na neko mesto gde ima mnogo žena i redom pitaj da li neka hoće seks sa tobom. Idi među te od 20 godina, za početak.moraš postati proseda brada da bi shvatio neke stvari.
očito si jako mlad i zelen, sedi dole
da znas kakve su klinke danas, znao bi da niko ne moze nista da im zabrani ako im se cefne.. i to neme veze sa vaspitanjem...А и ти си за проституцију + млада+ весела удовица ? ? ?
nije bas sve u tim pricama grozno i nakazno za malogradjane 
Jes', baš su romantične a i rečnik im je takav.da znas kakve su klinke danas, znao bi da niko ne moze nista da im zabrani ako im se cefne.. i to neme veze sa vaspitanjem...
ima tu nekad i romantike...nije bas sve u to+im pricama grozno i nakazno za malogradjane
![]()
Jes', baš su romantične a i rečnik im je takav.

...znao bi da niko ne moze nista da im zabrani ako im se cefne.. i to neme veze sa vaspitanjem...
tebi bi deda mraz ucinio sevap ako ti ispod jelke ostavi zensku sa crvenom masnomneka dame nina i susan ne zamere ukoliko sam im izazvao negativne asocijacije.
sebe vidim kao pritajenog leoparda a devojke kao radoznale dugovrate impale....

Izazovno je to , kombinacija 3x pile od 20 godina....za jednog od 60....20godisnjakinju danas seta lik kojem je 20x3... to ti je referenca...
Kad ne zna broj od baba Mrazice...ko mu je kriv...Kako stvari stoje,njemu će deda mraz da donese pola kile viršli jer ćevape nije zaslužio.
da, deda mraz je takve komade odvojio za sebe.tebi bi deda mraz ucinio sevap ako ti ispod jelke ostavi zensku sa crvenom masnom
ali kako je i deda mraz alav na takve tesko,![]()
"ali može ćerka da ti bude"Mlada, zeljna, koza ko melem, nasmejana, energicna, gleda te caklenim ocima, smejete se, hoce sve, moze zezanje, sveza ko rosica. Ma bljak, uzas. To je strasno.